Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok március elején...

Hogy vagytok március elején szülő kismamik? Vásárlás? Hízás? Egészség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából érdekelne, hogy mi újság van veletek,már egy másik kérdésben "találkoztunk" egymással.

Hogy álltok a hízással,a vásárlással?

Nagy a pocakotok már?

Milyen rucikat vesztek márciusra?Szerintetek mennyi meleg holmi kell?Én első babámat várom és nagyon sok bennem a kérdőjel?

Én március 11-re vagyok kiírva.

2010. dec. 29. 11:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

2. baba, márc. 12. Valószínű, hogy előbb jön,25. héten: 2100 a méhszáj.

Hízás: 12 kg

Nagyon nagy a pocakom, 105 cm

164 cm és 58 kg-al kezdtem, vékony derékkal.

Rucik: neten rendeltem használt, újszerű ruhácskákat.

Itthonra body, rugdalódzók, utcára: középvastag kabát, kardigánok, bélelt, vastag és vékonyabb nadrágok, pár ruhácska.

4-5 vastagabb kardigán,

1 félig téli kabát vastag nadrággal.

Vastagabb sapka

Mivel ezeket hamar kinövi, így ezekből az utcai ruhákból csak ennyit vettem.

Szeretnék még vastagabb takarófélét venni a babakocsiba.

Babakocsi, hordozó, kiságy megvan- kisfiamé volt. A szobát még nem alakítottuk át.

Éjjel nemnagyon tudok aludni, sehogysem jó.

1. babával a 36. héten éreztem hasonló kellemetlenségeket.

Te hogy vagy?

2010. dec. 29. 11:42
 2/22 anonim ***** válasza:

1.baba március 4.

hízás: 9 kg

Nagy a pocakom.

170 cm és 50 kg-val kezdtem.

Nehezen alszom én is.

Egyelőre még nincs neki semmi mert nem rég kezdtünk el berendezni a házat. És még nem volt időm neki venni semmit.

Kislány lesz :) és vagy Karolina vagy Korina lesz a neve. Még nincs eldöntve.

2010. dec. 29. 11:56
 3/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Március 10-re vagyok kiírva. 1. baba, és fiú lesz.

Én is 12 kilót híztam eddig. 58 kilóval kezdtem (160 cm).

A haskörfogatom most megmértem nektek: 103 cm

Babakocsi + kiságy megvan, ruhákat kaptunk használtan - bár azokat még ki kell egészíteni 1-2 dologgal. Úgy érzem sok minden hiányzik még. Az 1. 3 hétben nem hiszem, hogy sokat jönnénk -mennénk a babával, utána meg már áprilisban picit jobb idő lesz - így túl sok vastag holmi nincs.

Folyamatosan pörög az agyam, hogy mikor kezdjem el kimosni a ruhácskákat, mikor állítsuk össze a kiságyat, miket kell még venni, ....és a szülés...

Nem vagyok felkészülve!!!! :(

Az alvással most nincs problémám, pár hete volt.

2010. dec. 29. 12:12
 4/22 anonim ***** válasza:

1. baba nálunk is. Igaz, mi március 21-re vagyunk kiírva, de köldökzsinór probléma miatt a 34. héttől bármikor jöhet. Már nagyon sok cuccunk van. Mi nővérem 3 gyerekéről kapunk bőven ruhákat, nekünk nem sok mindent kellett beszerezni. Még nincs meg minden, de folyamatosan szerezzük be a kisebb nagyobb holmikat. Van vastag és egy kicsit vékonyabb ruházatunk is, ki tudja, milyen idő lesz mikor megérkezik a babó. Aztán ha már megérkezett, akkor beszerezzük a még függőben lévő dolgokat.

8 kilót híztam eddig, és mindenki szerint nagy a pocim. A mérleg kijelzőjét már nem látom tőle. :)

Már nagyon izgulok, alig várom már, hogy megérkezzen!. :)

2010. dec. 29. 12:37
 5/22 anonim válasza:

sziasztok!

én is március 11-re vagyok kiírva..

mi már a babaágyat megvettük jövőhéten jön a babakocsi babahordozóval ruhákat meg kell vennünk egy párat...

hízni nem híztam 4kg-ot fogytam a terhességem alatt bár hozzáteszem nem vagyok vékony és van miből leadnom....

sajnos a terhességem elejétől nincs olyan nap, hogy ne hánynék és ez is közrejátszik...

ti hogy vagytok?

melyik kórházban fogtok szülni?

én a salgótarjániba!

kitartást csajok már nem sok van hátra és velünk lehetnek a kis csöppségeink! :)

2010. dec. 29. 12:59
 6/22 szucs oliver ***** válasza:

szia én is március 11re vagyok kiirva.

hizás eddig 10 kilo

2010. dec. 29. 13:25
 7/22 anonim ***** válasza:

nekem elso baba lesz, ha minden igaz kislany. :) marcius 1-re vagyunk kiirva, de februar elejen lesz mehszajvarratszedesem es utanna barmikor johet. sok ruhacskat kaptunk hasznaltat is ujat is. en meg nem vettem neki, eloszor latni szertnem mekkora es tenleg kislany e. :)) a kisagy megvan, mar fel is allitottuk, de matrac meg nincs, mert hasznaltan vettuk a kisagyat. a kis ruhacskak is kivannak mostva, vasalva, szerintem mar miden megvan, csak a matrac, kiskad, meg a babakocsi kell meg. de sajnos most anyagilag kivegeztuk magunkat ugy hogy januar vegen vesszuk meg ami meg kell.

hizas? .... kozel 3o kilo, de ez nekem az elso par honapba jott fel, azota csak egy ket kilo. bar mindenki azt mondja hogy nem latszik csak annyi hogy a cicim, meg a hasam nott meg.

mindenkinek jo egeszseget kivanok.

2010. dec. 29. 13:56
 8/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Március 20-ra vagyunk kiírva, nem nagy a pocakom és eddig 4 kilót híztam, de 8 kg fölösleggel kezdtem.

Aludni már én nem tudok, sokszor ébredek éjjel, ha meg alszom akkor bolondságokat álmodom:)

Kislány lesz és első baba, nekünk eddig ágy, szekrény, babakocsi, autósülés és egy adag 56-os ruha van, ezeket mind kaptuk és most kapunk majd pár zsáknyi ruhát barátnőktől.

Kicsit tanácstalan vagyok, hogy pl aludni jó lesz-e neki

62-es hálózsák?

2010. dec. 29. 16:16
 9/22 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

hálózsák: nekünk kezdetben nem jött be, mert a baba pici és folyton beriasztott a légzésfigyelő emiatt. Maradt a takaró.

2010. dec. 29. 16:26
 10/22 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok

Csak ha takarót használunk, azt ha valahogy a fejére varázsolja nem lehet gond? Vagy nagy hülyeséget kérdezek?

2010. dec. 29. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!