Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Március elején szülő kismamák...

Március elején szülő kismamák mekkora a babátok? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én márc. 7-re vagyok kiírva.

A babaó a 32. héten 1770g volt, azóta már 4 hét telt el,igy gondolom, most 2300-2500g között van.

Jól viselem a terhességet, csak a jobb csípőm fáj ha fekszem.

De már nagyon szeretnék túlleni rajta, nehéz ez a várakozás.

2009. febr. 1. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Én március végére vagyok kiírva.Most már jobban vagyok,de az elmúlt napokban hormon bomba voltam,nagyon nehezen nyugodtam meg,szerintem az idő és a hormonok a felelősek.Most már egy picit elkezdtek fájni a mozgások,nem olyanok mint eddig.Egyre jobban félek és egyben várom a szülést.

Az arcom is kicsit püffedtebb már de hát ez ezzel jár.

Te is leírod?!

31+3 hetes kismami!

2009. febr. 1. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Én március 10-re várom, de ki tudja,mikor jön, mert már most 3 kilós. :)

Egyébként nekem teljesen jó a közérzetem, csak diétáznom kell, ami nem kellemes. Viszont nagy előnye, hogy filigrán kismama lettem, és így mozgékonyabb maradtam és könnyebben mozgok is.

2009. febr. 1. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Március 7-re vagyok kiírva.

Utoljára a 32.heti UH.-n 2200 g-ra becsülték a kicsi lányom.Nemsokára megyek 36 hetesre(Kíváncsi vagyok mekkora lesz akkor:) )

Különösebb problémám nincs.Leszámítva,hogy estére néha bedagad a bokám,és pici gyomorégés is van néha.

Inkább lelkileg visel meg jobban,ugyanis a férjemmel a szüleimtől 400 km-re laktunk,aztán karácsonyra visszaköltöztem a szüleimhez,de sajnos párom még ott maradt dolgozni.Most jön majd több mint egy hónap után hozzánk haza.De az,hogy nincs velem,nem láthatom eléggé megvisel.Tudom,hogy erősnek kellene lennem,mert így ártok a babánknak is,de néha már nagyon a mélyponton vagyok.:(

Bocs,ha untattalak titeket!

Üdv:Ancsa

2009. febr. 1. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy untatsz!!!A lelki dolga a legkeményebb szerintem a kismamaságnak.Kitartást hiszen nemsoká otthon lesz Apája is és felhőtlenül vissza áll a lelki világod!
2009. febr. 1. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Március 20-ra vagyok kiírva a kislányommal, 32 hetesen 1650 grammra tippelték a súlyát, nekem is minden bajom van , vizezedek, gyomorégés, aranyér stb.,és már nagyon várom a nagy találkozást. Kitartást nektek, nem sok van már hátra.
2009. febr. 1. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én március 8-ra vagyok kiirva,most voltam uh-n,és 2800 gr-ra becsülték a kicsi fiam.Én nem igazán érzem jól magam.Iszonyatosan feszül a hasam,alig tudok közlekedni,szinte csak vizszintben lenne jó!!Másnak nincs ilyen problémája?Magnéziumra egyáltalán nem reagál.Mitcsináljak???Ez kb.3 hete van.
2009. febr. 1. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Az én kislányom igen mozgékony mostanában! Már nem sok helye van odabent, és ezt én is érzem!:-) A 32 hetes ultrahangon 1930 gramm volt. Holnap megyek terhesgondozásra, remélem megint lesz ultrahang, mert azóta eltelt 3 hét. Márc. 5-re vagyok kiírva, de szerintem hamarabb jön! Már várom is meg félek is rendesen! Találkozok valakivel a debreceni klinikán?
2009. febr. 1. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!