37+5 hetesek hogy vagytok, hogy érzitek magatokat? éreztek valami jelét szülésnek? Hányadik baba?
38+2 hetes vagyok (bár ultrahang szerint egy héttel kevesebb már egy ideje), semmi jelét nem érzem, pedig én is nagyon várom már.
Első baba? Nálunk második, de az elsőnél nem "szenvedtem" ennyire, most már minden kényelmetlen, sehogy sem jó, meg izgatott is vagyok, hogy a nagy (3 éves) mit fog szólni a picihez.
Én a fiamat túlhordtam, hidd el az sem olyan rossz:)
(41+4 napra született)
Most 39 hetes vagyok, ma töltöttem, egy hete keményedek, görcsölgetek. De ez még nem az igazi...a kisfiam 19 hónapos, el sem tudom képzelni, hogyan fog a tesóra reagálni.
Én 37+6 vagyok ma,és második fiamat várom. Nagy 4 és fél éves.
Én sokat keményedek, a szeméremcsontom húz lefele,a doki szerint ez a tágulás jele,ne lépcsőzzek sokat.Jövő héten lesz a 4. CTG.-m. Hát én előbb szülnék szívesen,már nehéz az édes teher. Méhszájam 2110es volt 3 hete.
Én ma töltöttem a 37 hetet. Semmi különöset nem érzek, keményedésem még soha nem volt. Sokak szerint hamarabb jön a baba, ha belegondolok nem is lenne baj. Első lesz és ha minden igaz fiú *-*
Könnyű szülést és egészséges kisbabát mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!