Menstruációm alapján most tölteném a 19. hetemet, de most voltam genetikai uh-n és úgy látom, hogy 22 hét körül vagyok. Előfordulhat, hogy 3 héttel elszámolják a baba fogantatását?
BPD:52, FL:35, AC: 168
Az első gyermekem is 22 hetesen rendelkezett ezekkel az adatokkal. Vélemény?
Az a fontos hogy a 12.ik héti genetikain mit mondtak hány hetes vagy?Az nem téved mert addig minden baba szinte egyformán fejlődik.Onnan számold hány hetes vagy!
38hkm
Igaza van az elsőnek, fontos a 12 hetes vizsgálat, általában ez adja a legpontosabb képet.
Amúgy az én babám meg a 20. héten rendelkezett hasonló adatokkal, úgyhogy hozzá viszonyítva meg nincs akkor a eltérés. (Amúgy túlhordtam és tök átlagos méretekkel született.)
De soha ne máshoz viszonyítsd! A babák eltérően fejlődnek már ilyenkor.
A doki szól, ha olyan eltérést lát, amely szerint valóban sokkal nagyobb lenne a babád. Másrészt pedig megtörténhet valóban a csúszás, és lehet előbb volt peteérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!