Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem volt meg abban a...

Ha nem volt meg abban a honapban a menstruaciom amikor teherbe estem hogy tudta kiszamolni a doki h mikor fog jonni a baba?

Figyelt kérdés
Utoljara februarban volt meg,marciusban es aprilisban nem.majus elejen rogton mentem h nem jott meg mire kiderult h 6 hetes terhes vagyok.O a 12 heten azt mondta h dec.31-re vagyopk kiírva mivel o marc.27 kezte szamolni.de hisz meh sem volt a menzim.Akkor nem biztos a kiírt idopont?mennyit valtozhat az meg?
2011. okt. 10. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Ultrahang alapján is lehet számolni, ha az utolsó menstruáció dátuma nem vehető figyelembe. Ilyenkor a baba méretei alapján számolják, hogy mennyi idősnek felel meg. A kiírás időpontja is változhat közben, attól függően, hogy a baba méretei mit mutatnak. Nekem az utolsó mensihez képest pontosan számolja a gép is, így nem módosul. Viszont a húgom szoptatás közben lett babás, ott az utolsó mensi több, mint egy évvel korábban volt, így az ultrahang alapján számoltak és jól kalkulált a gép.

25+2 hkm

2011. okt. 10. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem utoljára január végén volt menstruációm. A baba viszont május legelején fogant, így jövő január végére vagyok kiírva. Így nem is a mensiből számolunk mi, hanem az Ultrahang alapján. A 12. hétig nagyon egyformán fejlődnek a kicsik, így az ultrahanggal elég pontosan meg tudják állapítani a baba korát és a szülés várható időpontját. Nálam is az történt, hogy egyszerűen kimaradt a peteérésem, mondjuk sosem volt szabályos a mensim, csak a gyógyszer alatt. Aztán megfogant a mi kis drágánk, így azóta nem is volt mensim. 25hkm
2011. okt. 10. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat,na majd akkor meglatjuk mikor bujik elo a kis dragam:-D...29 hetes ksm
2011. okt. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!