November 1.-re vagyok kiírva, de semmi jele a szülésnek. Még csak joslófájások sincsenek, pedig a doki azt mondta októberi baba lesz. Ráadásul elég nagy a baba, már 36-37 hetesen 3423 g volt. Normális ez?
Szia! Én november 3-ra vagyok kiírva. Nekem is azt mondták, hogy október 20-ig tuti szülök. Az én babám 3700g, érzem is súlyát minden mozdulatnál, a hasam úgy érzem, a térdemig lóg. Vannak jóslófájásaim hetek óta, de mostanában még az is kevesebb:((
Próbálok praktikákat, hátha megindulna, de eddig sajna nem... Teljesen zárt voltam a szombati vizsgálatnál.
Minden nap abban reménykedek, hogy na..talán majd ma...
Szóval normális, igen, csak mi vagyunk már nagyon-nagyon türelmetlenek.
Kitartás nekünk!!
köszi 2-es válaszoló!!! Végülis én bízom abban,a baba tudja, a doki is tévedhet,csak az a fárasztó,hogy mindig figyelem a jeleket,amelyek nemigazán vannak...én nem próbálok ki kül. praktikákat,én a természetes útban hiszek.
Kitartást Neked is,könnyű szülést!
Szia! Ismét 2-es vagyok. Én is a természetesség híve vagyok, nem boszorkány praktikákat vetek be. Csak málnalevél tea, sok-sok mozgás, házasélet. Mindez az orvosom, szülésznőm jóváhagyásával és tanácsára. Nekem ugyanis nem mindegy, november elseje után születik-e meg, vagy még októberben. Én ugyanis Egerben lakok, itt is szülnék (ráadásul műteni kell), ahol ugye jelenleg borzalmas viszonyok vannak, ill. lehetnek a kórházban elsejétől. Ha megvalósul az, amit terveznek, a betegek menekülnek innen más vidéki kórházakba. Én elégedett vagyok az orvosommal, teljes bizalmamat bírja, de fogalma sincs, vele is mi lesz novembertől.
Szóval én ezért szeretném mindkettőnk érdekében, ha megindulna a szülés és a dokim műthetne.
Így talán érthető a türelmetlenségem?
szia 2-es!
Remélem nem bántottalak meg,nem volt szándékos! Rem minden úgy alakul,ahogy szeretnéd,sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!