Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Március elején szülő kismamák,...

Március elején szülő kismamák, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 11:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én most alig kapok levegőt,főleg lépcsőzés után.Az éjjeli pisihadjáratot már szinte megszoktam.. :S A pocim nő,de ennek ellenére még most is sokszor,ha lehajolok elfeledkezem,hogy kissé nagyobb vagyok.

Ja,a mamacsomit most kezdem gyűjtögetni...Háááát...kezdek parázni..de megbeszéltem a kisfiammal,hogy jó csapat leszünk,ha eljön az idő. :)

Boldog babavárást!!

2009. jan. 5. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én Március 6.-ra vagyok kiírva, de úgy érzem, hogy meglesz feb. közepén a baba. Lassan már meglesz mindenünk. Eltekintve a sok pisiléstől, meg hogy néha kiugrik a vérnyomásom, jól vagyok. Hatalmas pocim van ezért már csak döcögök. Én már összepakolászom a kórházi dolgokat a héten vagy max. a jövőhéten. Nekem is kisfiam lesz, nem tudom, de a tiéd is ennyire aktív? Alig pihen valamit napközben. Boldog babavárást Neked.
2009. jan. 5. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Márc 8-ra vagyok kiírva.

Az éjszakákat nagyon utálom: forgolódás, pisilés, több órás nem alvás.

Pedig igyekszem nem korán lefeküdni, meg napközben sem nagyon pihengetek.

Most pl. fáj a csípőm, hátam, nagyon szarul aludtam az éjjel.

Még hébe-hóba dolgozom januárban, meg rámjött a vásárolhatnék is.

Még csináljuk a gyerekszobát, de úgy érzem sosem lesz kész :-(

Valahogy be vagyok indulva, legszívesebben non-stop fent lennék adig, amíg minden nincs kész.

Pedig még van 2 hónap, de teljesen begyorsultam.

2009. jan. 5. 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én március 11.re vagyok kiírva! Kisfiam lesz nekem is! Egész jól vagyok, a derekam szokott esténként kicsit fájni. A vérnyomásom eddig mindig tökéletes volt.:)

A szobát még mi is alakitgatjuk:)

2009. jan. 5. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik vagyok:

Nektek már megvan az összes cucc a babának?

Az a bajom, hogy kapok is, de nem tudom, hogy miket és tisztára fel vagyok pörögve, legszívesebben most mindent elmennék megvenni.

A páromat is állandóan "cseszegetem", hogy mikor lesz minden kész, pedig ő csinálja, ahogy tudja.

Amikor a fiamat vártuk, akkkor is ilyen tempóban haladtuk és végül kész lett, meglett minden.

Tiszta dilis vagyok.

2009. jan. 5. 12:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Màrcius 6.-ra vagyok kiirva,kislànyom lesz.

Lépcsözéseknél hamar kifulladok,alig kapok levegöt.

Sétàlni max fél oràt birok,utàna érzem hogy otthon a helyem.

Pisilés gyakori,de nem is ez a legrosszabb,sokkal inkàbb hogy egyre àlmatlanabb éjszakàim vannak,koràn alszok,koràn kelek,de éjjelente 3-szor legalàbb megébredek:((((((((((((

Nincs hatalmas pocim,de kellö nagysàgu ahhoz,hogy ne tudjak lennt egyedül megborotvàlkozni:((((((((

Rengeteg a savam,viszont még képes vagyok egy cipöt egyedül felvenni:))))))

Baba ruhài ki vannak màr mosva plussz vasalva,korhàzi csomagot a jövö héten készitem be.

A szüléstöl nem félek,annàl is inkàbb màr szeretném ha itt lenne az a pillanat.

A napok egyre unalmasabbak,nem foglalkoztat semmi,csak hogy végre màr a babàmat foghassam:)

2009. jan. 5. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:

12.12 -es vagyok:)

Nekünk màr megvan minden a babànak,legalàbbis ruha téren(hàla az én vàsàrlàsi màniàmnak:)

Babaàgy,babakocsi természetesen még nincs meg,és a babaszobàt is csak jövö honapban àllunk neki kipofozni:)

2009. jan. 5. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Megint a harmadik vagyok:

Ti még dolgoztok?

Én ma spec. nem, de januárban még fogok, addig amíg le nem zárom ill. át nem adom. a dolgaimat bent.

2009. jan. 5. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Én màr a 20. héttöl nem dolgozom tovàbb.

Én nem birtam volna(fizikai munka)

De azért néha hiànyzik...

Unatkozom ezerrel.

2009. jan. 5. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én március 17-re vagyok kiírva, és kisfiam lesz. Lépcsőzni alig tudok, a séta szép lassú tempóban megy csak. A hasam szépen kerekedik. Néha keményedem, de nem vészes, de alapból feszesebb a pocim, nyúlik a bőröm, de hál isten még nem repedezik. A pici Fiam nagyon aktív, rendezgeti a belső szerveimet.:) Néha elég durván...

Ma hajnalban olyan iszonyatos lábgörcsre riadtam,(miután kb. 1,5 órát kinlódtam a pisilés után a visszaalvással amire már 3× keltem fel), hogy úgy kipattantam az ágyból, mintha nem is lennék terhes. :)

A vérnyomásomat utálom, ha mérik. Fehérköpeny szindróma :( De eddig nincs komolyabb baj, minden ok. Sok midenünk megvan, de van még egy-két dolog, ami hiányzik. De nagy a várakozás bennem! A hátam, a csípőm kivan, éjszaka aílig találom a jó pozíciót! De minden-minden megéri! :)

2009. jan. 5. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!