Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Március elején szülő kismamik,...

Március elején szülő kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem a derekam szokott este nagyon fájni. Rengeteget keményedek. A nyákdugót még nem láttam, és a babóm nem mozog annyit mint ezelőtt. A pocim már leszállt, és már nagyon várom, hogy megszülessen a pici lányom:-)
2009. febr. 20. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:

szia!

március 10-re vagyok kiírva. a poci ereszkedik,és ma kétszer vettem észre,hogy nyákdugó távozik! várjuk,hogy valami nagyobb jel legyen!

boldog babavárást!

2009. febr. 20. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
De jó nektek.... Én vasárnapra vagyok kiírva, de még csak tegnap és ma ment el a nyákdugóm és semmi fájásom nincs.
2009. febr. 20. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Én március 11-re várom a kisfiam. A derekam leszakad és elég nehezen megyek bárhová is. Az én kisfiam elég aktív, néha úgy mozog, hogy fáj. Hol szültök?
2009. febr. 20. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Március 8-ra vagyok kiírva.

Semmi jósló, néha keményedés.

A hasam -szerintem-nem szállt le.

Mostanában fáj a két forgóm, főleg, ha ülök, vagy fekszem és felállok. Az első pár lépés nagyon gáz.

Amúgy nincs semmi, teszek-veszek itthon, vagy megyünk valahova.

Még vezetek, legalábbis amig elviszem a fiamat a suliba és délután érte megyek.

A legrosszabbak az éjszakák, a kényelmetlen alvás és a hajnali ébredés. Meg a sok pisilés.

2009. febr. 20. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Én a Margit kórházban fogok szülni.

utolsó voltam

2009. febr. 20. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is március 10-re vagyok kiírva, de a világon semmi nem történik. Néha egy kis keményedés.
2009. febr. 20. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én március 11-re várom a 3. kisfiamat.Nagyon nehezen bírom már az egészet.December óta 2100 a méhszájam,szerdán megvizsgáltatom megint,hogy hogy áll,mert már nagyon úgy érzem,hogy nemsoká szülök.A derekam fáj ezerrel,keményedek is.Az oviba elvinni a nagyfiamat gyalog már nem igazán tudom.A közérzetem is egyre rosszabb.Attól rettegek,hogy ne akkor jöjjön rám a szülés amikor a férjem dolgozik.Mert itthon vagyok két kicsivel(5 és fél és 3 évesek).Ma is éjszakás a jó uram,és nem vagyok túl jól.Március elsejétől már itthon lesz,csak addg ne szüljek meg.

Üdv:37+2 heteske

2009. febr. 20. 19:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Szai:)

Február 25-re vagyunk kiírva de eddig semmi, se nyákdugó se nagyobb fájás.Néha napi szinten vagy 2 josló amúgy semmi. Habár aludni mostanában nagyon rosszul szoktam, egy éjszaka 4-5-ör is felkelek és nemcsak a wc végett hanem mert nem tudok aludni, már sehogy sem jó:(

Üdv 39 hetes km

2009. febr. 20. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:

márc 12.

az ínyem be van durranva, semmi nem használ már rá, ez a legkellemetlenebb, meg vérzik az orrom időnként, de csak picit. nem tudom, mi az a jóslófájás pl., viszont éjszaka a szeméremcsontom piszkosul fáj. várom már én is nagyon a szülést, de ugye ezt siettetni nem lehet.

málnalevélteát, cimicifuga ch30-at, caulophillum ch30at nyomom, utobbi kettobol napi 5 szemet.

C:3100. na, majd kiderul. nektek is kitartást! :)

2009. febr. 20. 22:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Én márc. 5-re vagyok kiírva. Az alvással nekem is sok gondom van. Meg persze ennek a nagy hónak sem örülök, mert félek, hogy elesek. Szerintetek mindenkinek elmegy előtte a nyákdugó? Én Debrecenben szülök a klinikán. Van köztetek debreceni?
2009. febr. 21. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!