Március elején szülő kismamik, hogy vagytok?
szia!
március 10-re vagyok kiírva. a poci ereszkedik,és ma kétszer vettem észre,hogy nyákdugó távozik! várjuk,hogy valami nagyobb jel legyen!
boldog babavárást!
Március 8-ra vagyok kiírva.
Semmi jósló, néha keményedés.
A hasam -szerintem-nem szállt le.
Mostanában fáj a két forgóm, főleg, ha ülök, vagy fekszem és felállok. Az első pár lépés nagyon gáz.
Amúgy nincs semmi, teszek-veszek itthon, vagy megyünk valahova.
Még vezetek, legalábbis amig elviszem a fiamat a suliba és délután érte megyek.
A legrosszabbak az éjszakák, a kényelmetlen alvás és a hajnali ébredés. Meg a sok pisilés.
Én a Margit kórházban fogok szülni.
utolsó voltam
Szia!
Én március 11-re várom a 3. kisfiamat.Nagyon nehezen bírom már az egészet.December óta 2100 a méhszájam,szerdán megvizsgáltatom megint,hogy hogy áll,mert már nagyon úgy érzem,hogy nemsoká szülök.A derekam fáj ezerrel,keményedek is.Az oviba elvinni a nagyfiamat gyalog már nem igazán tudom.A közérzetem is egyre rosszabb.Attól rettegek,hogy ne akkor jöjjön rám a szülés amikor a férjem dolgozik.Mert itthon vagyok két kicsivel(5 és fél és 3 évesek).Ma is éjszakás a jó uram,és nem vagyok túl jól.Március elsejétől már itthon lesz,csak addg ne szüljek meg.
Üdv:37+2 heteske
Szai:)
Február 25-re vagyunk kiírva de eddig semmi, se nyákdugó se nagyobb fájás.Néha napi szinten vagy 2 josló amúgy semmi. Habár aludni mostanában nagyon rosszul szoktam, egy éjszaka 4-5-ör is felkelek és nemcsak a wc végett hanem mert nem tudok aludni, már sehogy sem jó:(
Üdv 39 hetes km
márc 12.
az ínyem be van durranva, semmi nem használ már rá, ez a legkellemetlenebb, meg vérzik az orrom időnként, de csak picit. nem tudom, mi az a jóslófájás pl., viszont éjszaka a szeméremcsontom piszkosul fáj. várom már én is nagyon a szülést, de ugye ezt siettetni nem lehet.
málnalevélteát, cimicifuga ch30-at, caulophillum ch30at nyomom, utobbi kettobol napi 5 szemet.
C:3100. na, majd kiderul. nektek is kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!