Hogy vagytok MÁRCIUS ELEJÉN szülő kismamák? Felkészültetek a nagy napra?
Üdvözlök minden kedves márciusban szülő kismamát!
Érdekelne,hogy vagytok?
Mekkora a pocakotok(cm)?
Féltek-e a szüléstől?
Hol fogtok szülni?
Pólyába hozzátok haza a kicsit vagy overálba?
Kiságy össze van már rakva?Beleteszitek az ágyneműt is vagy majd csak ha hazajöttök a kórházból?
37 hetes kismama
Szia! :)
Holnap leszek 37 hetes! A szüléstől nem félek, inkább attól, hogy észre veszem-e, hogy mikor kell indulni. Overálba hozzuk haza a fiunkat, aki 1. baba lesz. Kiságyat 2 hete összeraktuk, a babaruhák nagy részét pont ma vasaltam ki (3 órán keresztül), de még mindig van pár száradó gönc. Ágynemű nekem a lepedőből áll, mert hálózsákra rendezkedtünk be. A fejvédőt internetről rendeltem, jövő héten érkezik. A szülőstáska útra kész, a többi félig-meddig.
Igazából semmi extra panaszom nincs, jól vagyok :)
Haskörfogatot mérek Neked: 108 cm
És Te hogy vagy 37 hetes, Kedves Kérdező?
Szia!
Hát én egyre jobban ki vagyok készülve, eddig minden jó volt, de egy hete, hogy beléptem a 9. hónapba a padlón vagyok. Fáj a hasam, fáradt vagyok, minden nehéz, és csak várom, hogy kibújjon a kicsi.
a hasam 104cm, egy kisfiú lakik benne. Nem tűnik nagynak, de nekem épp elég.
a szüléstől félek, most, hogy napról napra egyre közelebb van, bár eddig is napról napra egyre közeledett, csak eddig nem foglalkoztam vele. De készülök tudatosan, málnalevél teát iszom, meg gátmasszázs, olvasok könyveket, légzéstechnika. Hátha segítenek.
És se pólyát, se overált nem vettem, bady, rugi és vastag bélelt nadrág és a fölsője, plussz 2 takaró. Autóval megyünk majd haza.
Itthon már minden kész van, de összerakva még nincs a kiságy, de ez a legkevesebb, szerintem fél óra alatt össze lehet rakni és beletenni a dolgokat.
És ti?
36+4 hetes km
Sziasztok!
Én ugyan márc 20-ra vagyok kiírva, remélem nem baj h írok :)
Nekem 110 a pocakom.A Sote II-n fogok szülni és overálban hozzuk haza.
nagyjából mindent összeraktunk,csak a kórházi csomagot nem.
Te hogy vagy?
Köszönöm kérdéseiteket,jól vagyok.Az igazság az,hogy túl jól :-)) egész nap pörgök.
Egyedül az éjszakával vannak gondjaim,állandóan zsibbadok.
A hasam 122 cm,én viszem a pálmát eddig :-)
Egyébként készen állunk,akár máris indulhatnánk.
Kitartást mindenkinek,már csak 2-3 hét!!
Én kecskeméti vagyok és itt fogok szülni is.A hasam körmérete 96 cm.A szüléstől nem félek ő már a harmadik babám lesz.Overálban hozom haza.A kis ágy már régóta össze van rakva mert a gyerekekkel nem lehetett bírni, de még nem ágyaztam meg bele,majd később.A ruciját már a gyerekek kiválasztották amiben haza hozzuk.Minden ki van mosva és vasalva.
Én jól vagyok bár az alvás nem mindig megy és légszomjam is szokott lenni.Próbálok sokat pihenni de a nap végére így is alig várom hogy lefeküdhessek.A hasam néha útban van és keményedik de összességében tényleg jól vagyok.
én elvileg márc. végi vagyok.
már mindent összekészítettem, az ágy is meg van vetve. overálba hozzuk haza, de van pólyánk is, lehet, hogy otthon majd használjuk.
a szüléstől persze félek, hiszen ismeretlen dolog és annyi mindent hallani, de azt hiszem még nem kóros a félelmem.
szent Imre kórházban, Bp. fogok szülni.
a pocakom 102 cm eddig, nem tudom, hogy a végéig mennyit fog nőni, talán már nem sokat.
fizikailag jól vagyok: az alvás megy nehezen, meg sokat pisilek, de a szülés előjeleit eddig még nem nagyon tapasztaltam. ritkán van keményedés, de fájdalom még nem volt
35+5 hetes
Szia!
Én ma kezdtem a 37. hetet. Jól vagyok, csak már türelmetlen.
A hasam pontosan 100 cm.
Nem félek a szüléstől , pozítívan fogok gondolkodni(legalábbis így terveztem).
A kiságy össze van rakva, mert a kislányom 18 hónapos , még néhány hete használta , de azóta új ágyat kapott. Az ágynemű majd csak akkor lesz belerakva , ha hazajövünk a kórházból , mert addig is csak porosodna.
Overálban fogjuk hazahozni +takaróban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!