Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhlepény részben fedi a...

Méhlepény részben fedi a méhszájat, de a doki nem mondott semmit, csak hogy 4 hét múlva kontroll emiatt. Akkor különösebb gond nem lehet?

Figyelt kérdés
Néhány helyen olvastam hogy ilyenkor kímélni kell magunkat, vagyis nem emelni, szexelni és sportolni. Én kismama-tornázom, és néha muszáj megemelnem a 17 kilós lányomat. Szerintetek szólt volna a doki ha most ennyire vigyázni kellene?
2011. jún. 1. 07:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt,de a szex az tilos volt,meg emelnem sem lehtett!Hívd fel a dokit!!!!Kérdezd meg...
2011. jún. 1. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem se emelj. Néhány hét múlva, ahogy növekszik a baba a méhlepény feljebb húzódik majd és már nem fogja fedni a méhszájat. Nálam is ez volt. Tilos a szex, a lépcsőzés és az emelgetés, nekem konkrétan a tornát is megtiltotta az orvosom. Ha a terhességed végéig fedné, akkor csak császármetszés jöhet szóba, hüvelyi szülés sajna nem. Vigyázz magadra!
2011. jún. 1. 08:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos lépcsőznöm muszáj mert a negyediken lakunk. De lassan szoktam felmenni, mert a kislányom is kénytelen mindig gyalogolni velem. Fura hogy a dokinőm semmit se mondott, pedig általában mindenről alaposan tájékoztat :(
2011. jún. 1. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!