Mely Mp4 márkák jöhetnek szóba, amelyek megbízhatók, és nincs velük különösebb gond. Vagy adjatok tippet az ORION esetében, hogy mit nem csinálok jól? Myaudio mp4 lejátszóm egy 60 tonnás prés alatt végezte dühömben. :- ( ( ( ( (
Nem tudom hol vásárolsz,de elmondom az én példámat,hátha ihletet kapsz: :)
-nem a márkákra utazom,mert már jártam pórul nagy márkákkal is,aztán vihettem folyamatosan garanciás javításokra---hanem azt csinálom,hogy bemegyek egy áruház vevőpultjához és megkérdezem,melyikre érkeznek panaszok,hozzák vissza a vevők-melyiket nem és eszerint választok, mert furcsa szériák szoktak kijönni márkától függetlenül és a vevőszolgálatos naprakész ebben.
Köszi, de tudod, attól függ, mennyire közlékenyek a vevővel.
Eladót felesleges kérdeznem, mert az a szarra is azt mondja, hogy jó.
Egyébként az egyiket a MediaMarkt-ba, a másikat az Euronics-be vettem.
Ha videót is akarsz nézni, akkor felejtsed ezeket az amr, 3gp-s cuccokat, mert előbb-utóbb befalcolsz tőlük. Keress olyat, ami alapból lejátsza az avit, mpeget legalább. Az ipodok tudják ezt, ezek általában elég jók (bár én meg egy ipod nanoval szívtam meg, de a legtöbben szeretik), én pedig egy Creative Zen Vision: M 30-at használok, és eléggé meg vagyok vele elégedve több, mint egy éve. Szinte mindent lejátszik rinya nélkül, qvga lcd, bő 1 évesen kb. 8 óra akksi.
Persze sem az ipod, sem az említett zen nem tartozik az orion árkategóriába. De a jó dolgokra szánni kell, ha biztosra akarsz menni.
Megnéztem a Creative Zen Vision: M 30-at.
Hát mit mondjak?
Nagyon tetszetős, még így képről is, szívesen kipróbálnám.
Legközelebb, ha műszaki áruházban járok, érdeklődöm utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!