Létezik, hogy minden különösebb gond nélkül kijön a foga?
7 hós a kisfiam és ma vettem észre, hogy az alsó egyesek már nagyon közel vannak az áttöréshez.
Nagyon meglepődtem, mert a nővérénél rettentően megszenvedtünk minden egyes fogacskával (és mindenhonnan azt hallani, hogy mennyire megviseli a babákat a fogzás...).
De a fiamnál se nyűgösség, se étvágybeli gond, se semmi nincs, ezért is vagyok ennyire hitetlen.
Tényleg megúszhatjuk a fog-mizériát???????????
Lehet, hogy a többivel se lesz gondja?
Tapasztalatok?
No, hát nálunk is így kezdődött... ;-)
A nagyobb 2 éves, nála megszenvedtünk a fogacskákkal és még nincs kint mindegyik. A kicsi most 9 hónapos, az első 4 fog úgy jött ki, mint a mesében, csak a koccanást hallottam a kanálon, nem evett kevesebbet, tökéletesen aludt, folyton kacagott. Az ötödik most jött ki, 8 élszakán keresztül nem aludt szegénykém, keveset evett, nyűgös volt éjjel-nappal. Pedig én is azt gondoltam ,hogy ha az első 4 így jött ki ,akkor semmi nem lesz a többinél sem.
Nekem a lányomnál is úgymond "csöndbe "jöttek a fogai, és most a 3 hónapos fiamnál is úgy kibújt, észre sem vettem, csak mikor ráharapott a cicimre!Előjele sem volt, és pik-pakk kibújt neki, nem is számítottunk rá!
Nem mindenkit visel meg!
Szia!
Nekem 4 gyerekem van.A legkisebb 9 hónapos.Kb 2 hónapja jött ki egyszerre kettő.Aztán követte még 5.
Már 7 foga van.Meg se viselte.Észre se lehetett venni,hogy jön a foga.Viszont a legnagyobb lányom,aki már 12 éves,mikor pici volt neki még kenni is kellett Dentinoxal,annyira megviselte.Minden gyerek más és más!
köszönöm a válaszokat!
remélem nála is ilyen nyugis fogzás lesz :) :) :)
A 2 alsó + 4 felső úgy jött ki, hogy észre sem vettük.
Aztán a 4 rágót már észrevettük, mert 1 hét alatt jött ki mind, és még lázas is lett.
Most a szemfogak jönnek, de semmi extra, csak folyik a nyála és sokat kotor a szájában. 21 hós.
Kisfiamnak az alsó kettő keservesen jööt, de csak 1 napot szenvedett velük (egyszerre bújtak), de akkor nagyon sírt.
11 hónaposan pedig a felső 4 úgy jött, hogy észre sem vettük. Egyszer csak ott voltak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!