Akik még nem tudják, hogy kislányik vagy kisfiuk lesz, azok mit szeretnének jobban? Tudom az egészség a fontos, én is 100%-osan így vagyok vele.
Figyelt kérdés
És milyen neveket adtok majd a babáitoknak??2009. jan. 11. 15:58
11/15 anonim válasza:
Na megvan a név.... :)
Adrián.! -amúgy ez szerintem is szép név! :)
/Kikuska/
12/15 anonim válasza:
Szia
22 hetes vagyok. Mi múlt héten tudtuk meg, hogy kislányunk lesz! Tamarának fogják hívni, a párom kívánságára.
Ő fiút szeretett volna az elejétől, én meg lányt. De most nagyon büszke, hogy kislánya lesz és már nagyon várja. Már azon gondolkodik, hogyan fogja elzavarni a hapsikat a háztól. :):)
13/15 anonim válasza:
Sziasztok! Nekünk két kislányunk van , most várjuk a harmadik csöppséget. ( 6 hetes) Az eslő kettőné egyhangúan kislányokat szerettünk volna, most én kislányt szeretnék egy 0,01 %-al jobban, bár kiváncsi lennék egy fiúra is. A férjem azt mondta, hogy biztosan fiú lesz, ő most azt szeretne és azt is "készített.":) Kislányainknál a neveknél is egyetértés volt Molli és Doren. Most pedig a kislány megvan: Bora. De a fiúneveket hiába sorolom, nincs találat: Armand, Donát, Bendegúz, Kende, Olivér. A férjemnek a Norman tetszik, de nekem nem. Tehát mi azt hiszem, hogy maradunk két gyönyörű és különleges nevű kislányunk mellé a jól bevált apuka után kapott névnél. Lacika!!! De még van 34 hetünk, még meggyőzhetem, bár a Lacika ellen sincs kifogásom. Jó babavárást mindenkinek!
14/15 anonim válasza:
En valahogy elképzeltem, hogy lányunk lesz, és kb a 20. hétig Dorikáztam is a babámat:)De mivel még akkor sem lehetett látni biztosan, kezdtem feladni. A 30. héten mondta a doki, hogy kisfiú, és ez már így is maradt, ma már el sem tudnám képzelni másként: Máté. Majd a kistesó:)
15/15 anonim válasza:
Nekem már van egy lányom, Viktória a neve. Októberben születik az öcsike, Máté lesz:)
Én elsőre fiút szerettem volna, de másodikra meg is kaptam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!