Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, miértnem mondják meg konkrétan, hogy mit szeretnének?
Kicsit összevesztünk a barátnőmmel, mert, hogy én nem "értem meg" hogy Ő mit szeretne... és Én vagyok a hibás, meg, hogy ő probáltrá célozgatni, hogy elszeretett volna valahova menni és én nem akartam( Mert nem értettem, hogy mit akar, nem mondja meg konkrétan csak célozgatrá, de nem nagyon... csak 1x-2x) És most meg azis, hogy láttam rajta, hogy valami baja van, de akkor kérdezem tőle: Mi a baj? Mondja: Semmi... Mondom: De látom, hogy van valami... Mondja: Nincs semmi bajom!... Mondom: Miért nem szólsz hozzám? Mondja : Csak... Ráhagytam, mert ha nem mondja meg akkor meg aza baja, hogy mit kérdezgetem... Magyarán semmisejó neki... Utána meg hiztizett, hogy én nem értem meg meg ő probálta elmondani...stb. Barátok, azt mondták, hogy minden lánynak vannak "ilyen" dolgai.Szeretik igy "játszani" az eszüket...
Tényleg minden lány/nő ilyen? Illetve a lányok elmondhatnák, hogy mire megy ki ezaz egész, hogy azt mondják, hogy a férfiak nem érthetik,a dolgaikat, de nem mondanak konkrétan semmit, ha úgyis tudják, hogy nem értik a férfiak a nőket, akkor miért nem beszélnek konkrétan, csak besértődnek aztán hisztiznek, meg megy a vita... Mire jó ezaz egész?
Én nő vagyok és megmondom. Nem kertelek.
És nem szoktam hisztizni. És a parkolás is megy! És jól tudok térben tájékozódni! És nem érzem magam oldalbordának!
És azt sem érzem, hogy verve lennék jó!
Ja, és az én szívemhez is a gyomromon át vezet az út! Nemcsak a pasik szeretnek ám enni!:)
Na, ehhez mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!