Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azon vergődnek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azon vergődnek, hogy a nőknek mennyire fontos a pénz, konkrétan milyen barátnőt szeretnének?

Figyelt kérdés
Csak mert én nem ismerek olyat, akinek valóban fontos lenne a pénz, azon felül, hogy a férfi tudja eltartani magát. Sőt, ismerek olyan párt, ahol a magasabb végzettségű nő jóideig támogatta a férfit anyagilag. Mondjuk a környezetemben a többség átlagos, dolgozó nő (változatos végzettséggel és keresettel), nem dizájnertáskákat gyűjtő rendelkező szilikonmellű luxusprosti, aki csak a 30+ milliós autóba hajlandó betenni a fenekét.
2022. ápr. 17. 09:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%

Hümm lássuk csak.

1.Nem vagyok sziú indián.

Nem olvasok jelekből, és nem kérek a célozgatásból.

Ha gondja van vagy szeretne valamit, akkor közölje.

2.Ne akarjon gyereket.

3. legyen introvertált.

4.Legyen neki is fontos a szex.

No nem úgy hogy kötelezö a s*ggből szájba.

De az ne legyen már hogy hónapokig hozzám se ér ha én nem kezdeményezek.

2022. ápr. 17. 12:13
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Családcentrikust, és 2 lábbal álljon a földön. Legyen humoros és kellő mértékben piszkos fantáziájú, legyen hobbija, munkája. Erre szokták azt írni a nők, hogy ezek teljesíthetetlen követelések :)

Egyébként volt olyan nő, aki az anyagi helyzetem miatt akart járni velem. De milyen természetű lehet egy nő, ha a férfi pénzébe van belezúgva? ;)

2022. ápr. 17. 12:17
 23/27 anonim ***** válasza:
79%
Semmilyet
2022. ápr. 17. 15:42
 24/27 anonim ***** válasza:
14%
7 pénzleső, ribi egykutya, van erre egy divatos szó manapság hogy hívják magukat. Most nem jut eszembe.
2022. ápr. 17. 16:26
 25/27 anonim ***** válasza:
58%
Azok "minőségi nőt" akarnak minimálbérrel és ronda külsővel.
2022. ápr. 17. 17:32
 26/27 anonim ***** válasza:
41%

" csak a legtobb ferfi a tokeletes insta babakra "

Mutasson már nekem valaki egy "férfit", aki tudja, hogy mi ez az "Instagram". Halvány lila fingom nincs, videók meg képek vannak rajta, de felregisztrálni már nem tudnék meg nem is akarnék. Már a Facebook is nagyon nyögvenyelősen megy, azóta is anyázom, de ez a Twitter meg Instagram meg tökömtudja mi ez már nekem magas.

2022. ápr. 17. 20:34
 27/27 anonim ***** válasza:
66%
Az insta afféle dicsekedő oldal. Legyen az egy nyaralásról készült beállított kép, vagy a picsáját villantós ribi. Aki nem oszt meg semmit, az farokverni regisztrál fel az arra alkalmas tartalmakért.
2022. ápr. 17. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!