Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azon vergődnek, hogy a nőknek mennyire fontos a pénz, konkrétan milyen barátnőt szeretnének?
Hümm lássuk csak.
1.Nem vagyok sziú indián.
Nem olvasok jelekből, és nem kérek a célozgatásból.
Ha gondja van vagy szeretne valamit, akkor közölje.
2.Ne akarjon gyereket.
3. legyen introvertált.
4.Legyen neki is fontos a szex.
No nem úgy hogy kötelezö a s*ggből szájba.
De az ne legyen már hogy hónapokig hozzám se ér ha én nem kezdeményezek.
Családcentrikust, és 2 lábbal álljon a földön. Legyen humoros és kellő mértékben piszkos fantáziájú, legyen hobbija, munkája. Erre szokták azt írni a nők, hogy ezek teljesíthetetlen követelések :)
Egyébként volt olyan nő, aki az anyagi helyzetem miatt akart járni velem. De milyen természetű lehet egy nő, ha a férfi pénzébe van belezúgva? ;)
" csak a legtobb ferfi a tokeletes insta babakra "
Mutasson már nekem valaki egy "férfit", aki tudja, hogy mi ez az "Instagram". Halvány lila fingom nincs, videók meg képek vannak rajta, de felregisztrálni már nem tudnék meg nem is akarnék. Már a Facebook is nagyon nyögvenyelősen megy, azóta is anyázom, de ez a Twitter meg Instagram meg tökömtudja mi ez már nekem magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!