Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a nők amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F

Figyelt kérdés
júl. 16. 06:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
0%

Tehát szerinted, kedves 50; kevesebb!

Köszönöm a választ!

júl. 16. 13:13
 52/112 anonim ***** válasza:
45%

Jó buli lehet tömegközlekedéssel nyaralni menni.

Várakozás, késés, harc a helyért, dögmeleg, izzadtságszag, kosz.

Nem kell rajta csodálkozni ha ez a nők nagy részének nem túl csalogató.

júl. 16. 13:28
 53/112 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Láthatod a válaszokból, mi az ok.

Akinek nincs jogsija, az kevesebb, mint mások, és lenézik őket, ezért nem keresik a társaságukat...

Számos példát láthattál erre a kommentek között...

júl. 16. 13:36
 54/112 anonim ***** válasza:
30%

"Mert ciki. Ha kocsival mész a nőddel valahova ő lesz a sofőr?"

Hahahaha, mert akkor mi van, ha a nő vezet?

Érdekes, azzal senkinek nincs gondja, ha a nőnek nincs jogsija, és viteti a valagát, és alap, hogy a párja a sofőr állandóan.

Nem sok férfit láttam, hogy kikötné, hogy legyen a nőnek jogsija.

júl. 16. 13:48
 55/112 anonim ***** válasza:
0%

Lehet nullázgatni, ettől még pont ugyanolyan, ha a nőnek nincs jogsija, mintha a férfinak.

Ha fogyatékosság az, hogy felnőtt férfinak nincs jogsija, akkor az is az, ha a nőnek nincs.

És ugyanolyan tisztességtelen kis kihasználós lusta sz.ar egy párkapcsolatban, ha mindenhová a párja kocsijának mennek, és állandóan csak a párja a sofőr, semmivel sem kevésbé nevetséges, mint fordított esetben.

Ilyenkor bezzeg nem ordítanak a feministák annyira. :)

júl. 16. 13:54
 56/112 anonim ***** válasza:
67%

54

Nő vagyok. Nincs jogsim. Gáznak tartom.

Na ehhez mit szólsz?

júl. 16. 13:55
 57/112 anonim ***** válasza:
45%

56

Mit tartasz gáznak?

Hogy nincs jogsid?

júl. 16. 13:56
 58/112 anonim ***** válasza:
45%
ez is mutatja hogy mekkora balkáni nép vagyunk hogy még mindig ilyen C típusú dolgokkal lehet menőzni és ezek számítanak mint a VERDA haha. Behalok.
júl. 16. 13:57
 59/112 anonim ***** válasza:
82%

57

Pontosan.

Gáznak tartom, hogy egy ilyen basic skillt nem tudtam elsajátítani.

Megjegyzem, lehet, hogy ha másodszor, harmadszor és hatodszor is próbálkozom, akkor végül sikerül, de annyira bizonytalan voltam a kormány mögött, hogy életveszélyesnek éreztem magam. Alapvetően felelős döntésnek tartom, hogy nem vezetek, de bizony ciki, hogy nem is vagyok képes rá.

júl. 16. 14:00
 60/112 anonim ***** válasza:
78%
Forever tomegkozlekedni nem vonzo gondolat,illetve pl ha nekem is van, legyen mar a ferfinek is. Gyerek ha lenne kesobb,fene sem akarna a buszon,vonaton hurcolni állandóan.
júl. 16. 14:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!