Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F
Tehát szerinted, kedves 50; kevesebb!
Köszönöm a választ!
Jó buli lehet tömegközlekedéssel nyaralni menni.
Várakozás, késés, harc a helyért, dögmeleg, izzadtságszag, kosz.
Nem kell rajta csodálkozni ha ez a nők nagy részének nem túl csalogató.
Kedves Kérdező!
Láthatod a válaszokból, mi az ok.
Akinek nincs jogsija, az kevesebb, mint mások, és lenézik őket, ezért nem keresik a társaságukat...
Számos példát láthattál erre a kommentek között...
"Mert ciki. Ha kocsival mész a nőddel valahova ő lesz a sofőr?"
Hahahaha, mert akkor mi van, ha a nő vezet?
Érdekes, azzal senkinek nincs gondja, ha a nőnek nincs jogsija, és viteti a valagát, és alap, hogy a párja a sofőr állandóan.
Nem sok férfit láttam, hogy kikötné, hogy legyen a nőnek jogsija.
Lehet nullázgatni, ettől még pont ugyanolyan, ha a nőnek nincs jogsija, mintha a férfinak.
Ha fogyatékosság az, hogy felnőtt férfinak nincs jogsija, akkor az is az, ha a nőnek nincs.
És ugyanolyan tisztességtelen kis kihasználós lusta sz.ar egy párkapcsolatban, ha mindenhová a párja kocsijának mennek, és állandóan csak a párja a sofőr, semmivel sem kevésbé nevetséges, mint fordított esetben.
Ilyenkor bezzeg nem ordítanak a feministák annyira. :)
54
Nő vagyok. Nincs jogsim. Gáznak tartom.
Na ehhez mit szólsz?
56
Mit tartasz gáznak?
Hogy nincs jogsid?
57
Pontosan.
Gáznak tartom, hogy egy ilyen basic skillt nem tudtam elsajátítani.
Megjegyzem, lehet, hogy ha másodszor, harmadszor és hatodszor is próbálkozom, akkor végül sikerül, de annyira bizonytalan voltam a kormány mögött, hogy életveszélyesnek éreztem magam. Alapvetően felelős döntésnek tartom, hogy nem vezetek, de bizony ciki, hogy nem is vagyok képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!