Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a nők amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F

Figyelt kérdés
júl. 16. 06:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
32%

90

Nyaralni kocsi nélkül - hacsak a program kifejezetten nem indokolja - bizony kényelmetlen. Nyaralás során pedig senki sem akar kényelmetlenkedni.

júl. 18. 09:44
 92/112 anonim ***** válasza:
34%

"Nyaralni kocsi nélkül - hacsak a program kifejezetten nem indokolja - bizony kényelmetlen."

Figyu akkor ha véletlen nyersz valami utat repülős nyaralást vagy túrát, feltétlen add nekem a nyereményt mert neked úgy is "kellemetlen" én meg nagyon jól fogom magamat érezni.

Nagyon vicces vagy, elképzeltem ahogy egy trópusi szigeten iszom a koktélt a tengerparton, te meg a kocsidban pöffeszkedve lesajnálsz mert "kellemetlen"

Bárcsak mindig ilyen kellemetlen élményeim lennének, csak sose legyen annyira kellemes mint a tied!

júl. 18. 09:54
 93/112 anonim ***** válasza:
53%

Te olvasni nem tudsz vagy értelmezni?

Irja az ember, hogy HACSAK A PROGRAM KIFEJEZETTEN NEM INDOKOLJA.

Egyébként repülőtérre elmenni tömegközelekedéssel vidékről, de pestről is rohadtul kényelmetlen, úgyhogy ha én nyernék egy repülős utat oda is kocsival mennék ha megengeded.

Sőt ha olyan országba megyek ahol pocsék a tömegközlekedés de rohadt sok látnivaló van (Olaszország) még kocsit is bérelek, hogy eljussak mindenhova ahova szeretnék.

Itt nyilván nem Rómára gondolok ahol gyalog bejárod a nagyrészét, hanem pl Amalfi partvidékre.

júl. 18. 11:33
 94/112 anonim ***** válasza:
50%

93

Ez egy idióta, esküszöm. Direkt leírom, hogy nyilván program függvényében kell értelmezni a mondandómat, és nem érti, baszki... XD

júl. 18. 12:20
 95/112 anonim ***** válasza:
71%
Ellophatják az autót?? Wow micsoda indok. A tomegkozlekedesen meg valami suttyó kretén leszúrhat vagy kirabolthat. Szóval azt se hasznald ennyi erővel.
júl. 18. 13:31
 96/112 anonim ***** válasza:
32%

Rossz körökben ismerkedsz. A férjemnek nincs se jogosítványa se kocsija. Pont nem érdekel. Akkor se érdekelt amikor összejöttünk.

Ha egy nő ezért " menekül" azért nem kár, hidd el.

júl. 26. 01:02
 97/112 anonim ***** válasza:
42%

Egyik ismerősöm nagyon szeretett volna elmenni egy kulturális eseményre, de nem tudott, mivel nincs autója. Oda még el tudott volna jutni tömegközlekedéssel, vissza már csak valamikor másnap, így ez kimaradt. Szóval n mondjátok, hogy az autó felesleges.

N

júl. 26. 07:35
 98/112 anonim ***** válasza:
*ne
júl. 26. 07:35
 99/112 anonim ***** válasza:
52%
És akinek rosz a szeme és nem adják meg a jogsit az mit csináljon? Neki akkor nem lesz barátnője?
júl. 26. 09:17
 100/112 anonim ***** válasza:
55%

Rossz a szeme? Mármint vak?

Nekem is rossz a szemem, szemüveges vagyok.

Egyik ismerősöm színtévesztő, neki is van jogsija.

Egyébként miért ne lehetne barátnője?

Biztos talál olyat akinek szintén nincs jogsija vagy olyat akinek ez nem fontos.

júl. 26. 09:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!