Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F
Figyelt kérdés
júl. 16. 06:53
1/112 anonim válasza:
A kényelem a prio mindenhol. A busz/vonat/villamos annyira nem romantikus.
2/112 anonim válasza:
Hát csinálj egyet koma.
Van 2 eladó verdám is. :D
4/112 anonim válasza:
Eddig ebbe bele sem gondoltam, de nekem is azonnal off lenne ha férfinak nem lenne jogsija, gondolkozás nélkül.
5/112 anonim válasza:
Mi van ha van jogsi de nincs autó? Vagy nincs jogsi de van autó? Vagy saját sofőrje van mert úgy tele van pénzzel.
6/112 anonim válasza:
Mert ezt mutatja, hogy nincs kitartásod és pénzed megcsinálni egy jogsit.
7/112 anonim válasza:
Ezen felül írsz mást is, vagy csak ennyit, hogy nincs jogsid? Hogyan merült fel témaként? Nekem több barátnőmmel se jött elő kérdésként, persze vidéken valószínűleg fontosabb, főleg ha nem egy városban éltek.
8/112 anonim válasza:
-Szia Juci, örülök a matchnek!
-Én is Benett. Van jogsid?
-Nincs. Az a helyzet, hogy....
Rendszerüzenet: Az üzenetet nem lehet továbbítani.
9/112 anonim válasza:
Hát azért a csajok elég keményen kikérdezik a jelöltet az első randin, hogy mit tud nyújtani. Ha nincs meg valami a listáról, akkor mennek tovább.
10/112 anonim válasza:
Ezek kislanyok nem nok. Egy 22 eves is meg nagyon kislany.
Egy felnott eret no nem foglalkozik ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!