Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés során elárulod magadról, hogy.. ?
Az ország melyik részén, nagyváros közelében laksz, és mi a keresztneved.
Futottam már bele olyanba (27 éves), aki szerint ezzel a két adattal vissza tudnék élni. Így kellett volna vele találkozzak, miközben egy fényképet láttam róla, és alig tudok róla valamit.
Mégis hogyan él vele vissza? Felhasznál “közvélemény kutatásokhoz”, a demográfiai adataimmal visszaélve?
Persze, hogy elárulom, nem az ország túlfelén keresek párt. Nem lehet ilyen paranoiásan nekimenni a dolognak. Nyilván a pontos lakcímet első randi előtt nem kell megadni, de azért nem kell ezt túlgondolni…
Én véletlen az unokatesómmal "jöttem" így össze. Nem tudtam hogy ő az :D szóval nem hiszem hogy ilyen adatból bárkit is beazonosíthatsz.
Túl sok emberrek igaz.
Férfi vagyok, még régebben ismerkedtem interneten.
Győrben élek, ezt azonnal tudomására is hoztam mindenkinek, ill. az adatlapomon is rajta volt. Már csak azért is, mert aki túl messze lakott, azzal nem ismerkedtem. A keresztnevemet meg az első levélben megadtam.
Ugyanezt elvárom a másik féltől is. Egyszer volt olyan, hogy egy hegedűművésznő nem a valódi nevét írta le, hanem az első személyes találkozásnál mondta el. Nem csináltam belőle problémát. Tanított is általános iskolában, elég különleges is a hivatása, megértettem, hogy nem akarta előbb elmondani.
De ha nincs lakóhely (egy falu esetén is legalább annyi, hogy melyik város közelében), akkor komolytalan az egész, akkor nem is foglalkoztam volna vele.
Egyébként férfi vagyok, (nem is olyan kis termet, hogy félnem kéne bárkitől) elég gyakorta találkozok netről emberekkel (marketplace, ügyfelek stb.) de ilyen találkozóba nem egyezek bele.
Az volt a kifogás, hogy ennyi erővel én is lehetek fake profil.
(Bár hozzá teszem vállalkozás miatt a nevemre keresve jó pár találat akad..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!