Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire szoktatok neten keresztül ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tinderen kívül használtok más oldalakat? Van hogy csak chateltek és nem vágytok személyes találkozásra? Esetleg párkapcsolatban is chateltek más férfiakkal? 28/F

2021. jún. 10. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Már nem a lány kategória vagyok, de korábban beszélgettem kapcsolatban más férfiakkal, személyes találkozás szándéka nélkül.
2021. jún. 10. 11:03
 2/10 A kérdező kommentje:
És azóta mi változott?
2021. jún. 10. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy már nem beszélgetek 😃

Nem egyszer előfordult, hogy a beszélgetés eredménye az lett, hogy felmerült a továbblépés gondolata. Így meg már nem buli. Se tovább lépni, se nem tovább lépni mikor a vágy meg már megvan.

2021. jún. 10. 11:35
 4/10 A kérdező kommentje:
:D És miről beszélgettetek ezekben az esetben? általános dolgokról csak sima chatelés volt, vagy ismerkedési szándékkal?
2021. jún. 10. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem ismerkedési szándékkal.

Általános dolgokról. De volt kifejezetten tematikus is 😃

2021. jún. 10. 11:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2021. jún. 10. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem ismerkedtem neten. Soha nem használtam semmilyen appot, és társkeresőre se regisztráltam. Nem volt rá szükségem.
2021. jún. 10. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Tindert én sosem használtam. Ezen az oldalon ismertem meg a páromat akivel nem sokra rá a megismerkedésünk után személyesen is találkoztam. Azóta eltel másfél év. Szoktam más férfiakkal chatelni de csak barátkozási szempontból a barátomat ez nem zavarja. Bízunk egymásban.:)
2021. jún. 11. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindenhol ismerkedek. Ez nálam tudatos nyitottság is.

Van, hogy egy emberrel nem lenne jó élőben, de chaten van valami téma, amit érdemes futtatni.

Poliamór vagyok. Én mindig chatelek.

2021. jún. 12. 15:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

En dating app-re alkalmi szex miatt regisztraltam, de mivel egy bazi ritkan lakott helyen elek - nem magyar tavolsagok -, tobbnyire chateles volt. De flort, izgalom, romantika is es csak szexting is. Egyszerre harman irtak atlagban. Atsegitett egy nehez idoszakon. Covid ota beszuntettem. Ugyanis en a talalkozas remenye nelkul nem elvezem, nekem el kell hinnem, hogy lesz szemelyes.

Jo volt masfel even at.

2021. jún. 19. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!