Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire szoktatok neten keresztül ismerkedni?
Az, hogy már nem beszélgetek 😃
Nem egyszer előfordult, hogy a beszélgetés eredménye az lett, hogy felmerült a továbblépés gondolata. Így meg már nem buli. Se tovább lépni, se nem tovább lépni mikor a vágy meg már megvan.
Nem ismerkedési szándékkal.
Általános dolgokról. De volt kifejezetten tematikus is 😃
Mindenhol ismerkedek. Ez nálam tudatos nyitottság is.
Van, hogy egy emberrel nem lenne jó élőben, de chaten van valami téma, amit érdemes futtatni.
Poliamór vagyok. Én mindig chatelek.
En dating app-re alkalmi szex miatt regisztraltam, de mivel egy bazi ritkan lakott helyen elek - nem magyar tavolsagok -, tobbnyire chateles volt. De flort, izgalom, romantika is es csak szexting is. Egyszerre harman irtak atlagban. Atsegitett egy nehez idoszakon. Covid ota beszuntettem. Ugyanis en a talalkozas remenye nelkul nem elvezem, nekem el kell hinnem, hogy lesz szemelyes.
Jo volt masfel even at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!