Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok, Ti hol szerettek/szoktatok ismerkedni fiúkkal?
Bárhol lehet, csak merj kezdeményezni! :)
Azt meg, h ki normális, azt akk úgyis kiszűröd. :)
Sok sikert! Nekem is az kéne.
18L
Második vagyok!
Csak az elsőnek gratulálok! Max 3 pasi..csoda, h ilyen korlátokat tudsz szabni magadnak...szóval a mai világban ez már jónak számít...színvonal az megvan...-_-
Szia! 21 éves vagyok (kicsit kilógok már a megadott korosztályból :D ). Az első pasimat még a gimiben ismertem meg, ő is énekkaros volt és egyszer közösen énekeltünk egy szóló-duettet, a próbákon sokat dumáltunk, úgy jöttünk össze, 2 évig jártunk.
Utána sokáig nem jártam senkivel. 3 éve anyukám barátnője elhozta a fiát hozzánk, mert épp erre jártak és rögtön éreztük, hogy forr a levegő! :) Később elkezdtünk msn-ezni és aztán a szülinapi házibulimon jöttünk össze, ahová én hívtam meg. :)
A jelenlegi barátomat (3 hónapja járunk) a főiskolán ismertem meg, csoporttársak vagyunk, sok a közös téma, ugyanazzal a baráti körrel lógunk együtt és van egy törzshelyünk, ilyen klub-szerűség, ahová eljárunk, egyik buli alkalmával ott jöttünk össze! :)
21/L
szerintem viccelt az első
amúgy akárhol ismerkedhetsz, mondjuk menj valami sportklubba, ahol lányok is vannak
Ismerkedj neten, vagy innen. Itt viszonylag sok normális van. Bárhol amit a diszkó patkányok unalmasnak tartanak.
19/l
Köszönöm a normális válaszokat , neten is próbálkoztam már de 2-ből 2 csaj akivel fel tudtam venni a kapcsolatom és beszélgettem , teljesen más tulajdonságokat és szokásokat írt le magáról az adatlapján mint ami valójában az igazság szóval inkább hanyagolom a netes ismerkedést.Járok sportolni , de az ottani velem egy idős lányoknak meg van barátjuk.Na majd csak össze akadok egy számomra tökéletes lánnyal , azért annyira görcsösen sem keresek magamnak párt , egyenlőre beérném ha megismernék 1-2 számomra normálist lányt.
Utolsónak üzenném hogy nem wowozok meg így egyáltalán ha játszok vmi játékkal az is autós , de elég ritkán mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!