Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja mindenki körülöttem gáznak hogy nem akarok fiúkkal ismerkedni?
értéktelen tucatsenki. gratulálok. gondolom örülnek, akikre ezt mondod.
jó hozzáállás. tudom, pénz pénz, meg fehér béemvé.
béla voltam
☻
/▌\
/ \
gratulálok. gondolom 16 éves kis nagyképű plázap*csa vagy, aki már legalább hatszor szerepelt a puruttyán. a legdominánsabb pedig mindig a kopasz kigyúrt "intelligens" állat, a fekete x6-os BMW-vel. diszkó is megy ezerrel mi cica? jössz egy körre? a BMW megvan, kigyúrt is vagyok, pénzem is van. nálad, vagy nálam?
béla voltam
☻
/▌\
/ \
Ha a külső adottságaid megengedik, hogy ennyire igényes legyél, akkor nincs ezzel semmi gond, megteheted. Mindenki megtenné, ha tehetné - ez természetes.
Azonban ha nem rendelkezel megfelelő külső adottságokkal, akkor ez a dolog - annak ellenére, hogy így is "rendben" van, hiszen ez magányügy - azt fogja eredményezni, hogy egyedül maradsz. Én személy szerint megértelek. Inkább semmi, minthogy az ember lejjebb adjon az igényeiből.
12:35 vagyok!
18 éves vagyok és nincs barátom, eddig is csak egy volt, de mégsem tartottam az igazinak, így inkább különmentünk. Én az idősebb férfiakhoz vonzódok (21-25-ig), mert nekem nem kell velem egykorú vagy fiatalabb, mivel semmihez nem értenek meg pláne a férfiak később érő típusak, így elég gáz lenne fiatalabbal járni. Nálam rengeteg a jelentkező, de mindbe van vmi, amiért nekem nem kell. pl: fiatal, nem jól néz ki, arogáns b*nkó stb.....nehéz lesz nekünk párt találni, de ha egyszer megtaláljuk, legalább boldogok leszünk és szerelem is lesz a kapcsolatunkban, ami manapság már elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!