Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolja mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja mindenki körülöttem gáznak hogy nem akarok fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs miért, de az összes hasolnó korú vagy nálam kicsit idősebb ismerősöm szerint gáz hogy nem akarok fiúkkal ismerkedni, meg találkozni. Nem értik meg, hogy nekem jobb kell és nem egy velem egykorú, értéktelen tucatsenki, mint akik körülöttem vannak. Olyan nagy baj ez?
2011. aug. 28. 12:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Takarodj már a pics*ba te bélabátyja...nem fogod fel agyilag h itt nem a BMW a lényeg meg a kigyúrtság b*zdmeg...énis válogatós vagyok nem is kicsit és mégis a vékony magas pasik vonzanak és ne legyen kőgazdag, na ehhez mit szólsz b+??? Jah és a discot meg felejtse el, énsem járok, néha persze mehet.
2011. aug. 28. 12:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Bála bácsinak írom, hogy pont a magafajta gusztustalan, ostoba nagyképű állatokat utálom a legjobban, aki azt hiszi, hogy egy fiatal lány csakis olyan lehet hogy mindenféle szennyoldalakon van kint róla franciabugyis fénykép és nincs máshoz esze csak a diszkózáshoz. Tudom, hogy sok az ilyen, de ettől még nem feltétlenül midnenki az. Mellesleg tapasztalataim szerint az ilyen lányok velem ellentétben nem tudnak sem helyesen írni, se nem igényesek.
2011. aug. 28. 12:57
 13/22 A kérdező kommentje:

12:35

Igen, körülbelül én is így gondolkodom. Konkrétan nem azzal van bajom, hogy velem egykorú vagy csak nálam két évvel idősebb valaki, hanem az, hogy tapasztalataim szerint ennek a korosztálynak (fiúkról van szó) a nyolcvan százalékát olyan srácok tezsik ki, akik beképzeltek, műveletlenek, nincs megfelelő értékrendjük, és modortalanok...

2011. aug. 28. 13:02
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

mivé lett a világ....

bezzeg az én időmben....

l*szart. az én időmben is ugyanilyenek voltak a fiatal fruskák. a különbség, csak annyi volt, hogy mi cukrászdába vittük a csajokat, gyalog, esetleg motorkerékpáron, mert autója csak annak volt, aki kőgazdag volt.

az meg, hogy a fiúk később érnek, csak egy duma. a nagyképűség, beképzeltség lett a divat, ez vonatkozik, a lányokra, meg a suhancokra is. ma a csapból is az önmegvalósítás folyik, aztán némelyik úgy néz ki a tornacipőjében, nem a csőnadrágban, mint egy rossz b*zi, a nők meg szanaszét szurkáltatják a képüket, mert ők attól lesznek egyediek. mondjam tovább?! illemet a büdös életben nem tanulnak, mert a nagy liberalizmusban nincs tanár, aki tarkónvágja őket, ha visszapofáznak, vagy csúnyán beszélnek. a szülők mégkevésbé. így lesznek az ostoba beképzelt kis 14 éves r*bancok, akik a seggüket rázzák a diszkóban minden péntek-szombat este, és felcsináltatják magukat a klotyóban, hasonlóan értelmes, ámbár idősebb beképzelt bájgúnárral. nem kell a bmw? akkor miért mindig azokhoz mennek a lányok, akinek említett márkájú autója van, netalántán villogtatja a pénztárcáját?! igények... igen, igények, azok mindig vannak. a környezetemben is van 1-2 ilyen igényes 25-30 éves lány, akik igényesek, elvárják, hogy az 50 éves családját elhagyó fickó fizessen utánuk mindent, majd beteszik a seggüket a frissen seggük alá tolt bmw-, esetleg mercedeszbe, majd elmennek a diszkóba kefélni egyet, mert a párja már nem foglalkozik velük.

nesztek igények.

béla voltam.

/▌\

/ \

2011. aug. 28. 13:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Béla, te egy röhejes, unatkozó ember vagy, ha nem lennél ilyen modortalan, tulajdonképpen még sajnálnálak is, hogy nincs jobb dologd, mint hogy a Gyakorikérdésen osztod a nem létező eszedet másoknak. Ha ismernél, tudnád hogy nem vagyok a tipikus tucatcsíra, akik jellemzik a 15-16 éves korosztályt, de nem is ez a lényeg. Hanem az, de ezt már elmondtam, hogy az ilyeneknek nincsenek igéyeik, felaggatnak magukra minden röhejes dolgot, csakmert a fluor meg az espé divatot csinált belőle. Valamint őnekik az a jó pasi, aki a te általad leírt módon néz ki. Nekem velük ellentétben a Férfiak kellenek. Azokból már sanos kevés van.
2011. aug. 28. 13:27
 16/22 anonim ***** válasza:

nem tudom, te hol élsz, vagy csak ki kellene nyitnod a szemedet. vitába egyébként sem azért szálltam, hogy megbántsalak. félreértettél.

el kellene gondolkodnod rajta, hogy lehet, hogy van abban valami, amit írtam. az meg, hogy neked férfi kell, mit jelent?!

béla voltam.

/▌\

/ \

2011. aug. 28. 13:31
 17/22 anonim ***** válasza:
tudod Béla itt az a baj h a lányoknak mindegy h néz ki a pasi csak nagy f*sza legyen...erre megy az összes nagyeszű p*csa, ezzel ellentétben mi nem olyanok vunk és még minket ormólsz le???????
2011. aug. 28. 13:46
 18/22 anonim ***** válasza:
jah és 12:35-ös vtam
2011. aug. 28. 13:46
 19/22 anonim ***** válasza:

most elröhögtem magam :) látszik, nem érted, amit írtam.

béla voltam.

/▌\

/ \

2011. aug. 28. 13:51
 20/22 A kérdező kommentje:
Béla, nekem feleslegesen beszélsz itt BMV-ről, meg diszkóról, meg mittudoménmikről, mert az nem én vagyok, rossz helyen keresgélsz. A férfi nálam még mindig azt jelenti, amit sok éve jelentett, és amit most is jelentenie kéne. Nem akarom megint leírni, ezért inkább elküldök neked egy linket egy ideálképes kérdésre, amit megválaszoltam. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. .Második oldal. 18:47
2011. aug. 28. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!