Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja mindenki körülöttem gáznak hogy nem akarok fiúkkal ismerkedni?
12:35
Igen, körülbelül én is így gondolkodom. Konkrétan nem azzal van bajom, hogy velem egykorú vagy csak nálam két évvel idősebb valaki, hanem az, hogy tapasztalataim szerint ennek a korosztálynak (fiúkról van szó) a nyolcvan százalékát olyan srácok tezsik ki, akik beképzeltek, műveletlenek, nincs megfelelő értékrendjük, és modortalanok...
mivé lett a világ....
bezzeg az én időmben....
l*szart. az én időmben is ugyanilyenek voltak a fiatal fruskák. a különbség, csak annyi volt, hogy mi cukrászdába vittük a csajokat, gyalog, esetleg motorkerékpáron, mert autója csak annak volt, aki kőgazdag volt.
az meg, hogy a fiúk később érnek, csak egy duma. a nagyképűség, beképzeltség lett a divat, ez vonatkozik, a lányokra, meg a suhancokra is. ma a csapból is az önmegvalósítás folyik, aztán némelyik úgy néz ki a tornacipőjében, nem a csőnadrágban, mint egy rossz b*zi, a nők meg szanaszét szurkáltatják a képüket, mert ők attól lesznek egyediek. mondjam tovább?! illemet a büdös életben nem tanulnak, mert a nagy liberalizmusban nincs tanár, aki tarkónvágja őket, ha visszapofáznak, vagy csúnyán beszélnek. a szülők mégkevésbé. így lesznek az ostoba beképzelt kis 14 éves r*bancok, akik a seggüket rázzák a diszkóban minden péntek-szombat este, és felcsináltatják magukat a klotyóban, hasonlóan értelmes, ámbár idősebb beképzelt bájgúnárral. nem kell a bmw? akkor miért mindig azokhoz mennek a lányok, akinek említett márkájú autója van, netalántán villogtatja a pénztárcáját?! igények... igen, igények, azok mindig vannak. a környezetemben is van 1-2 ilyen igényes 25-30 éves lány, akik igényesek, elvárják, hogy az 50 éves családját elhagyó fickó fizessen utánuk mindent, majd beteszik a seggüket a frissen seggük alá tolt bmw-, esetleg mercedeszbe, majd elmennek a diszkóba kefélni egyet, mert a párja már nem foglalkozik velük.
nesztek igények.
béla voltam.
☻
/▌\
/ \
nem tudom, te hol élsz, vagy csak ki kellene nyitnod a szemedet. vitába egyébként sem azért szálltam, hogy megbántsalak. félreértettél.
el kellene gondolkodnod rajta, hogy lehet, hogy van abban valami, amit írtam. az meg, hogy neked férfi kell, mit jelent?!
béla voltam.
☻
/▌\
/ \
most elröhögtem magam :) látszik, nem érted, amit írtam.
béla voltam.
☻
/▌\
/ \
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!