Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karantén idején, amikor zárva minden, ráadásul téli hidegben mi lehet alkalmas helyszín első randira internetes ismerkedés után?
Ma találkozom 1 órakor randizni egy 22 éves egyetemista lánnyal, akit a Tinderen ismertem meg. Elmegyünk sétálni kb 2-3 óra hosszára. 3 fokot mond az időjárás jelentés, ezt ki lehet bírni, ha rendesen felöltözöl rétegesen (3-4 réteg felülre, trikó, póló, pulcsi, kabát, 2 réteg alulra, cica/aláöltözős/jéger alsó és rendes nadrág). A randi most télen lehetőleg napközben legyen még világosban, amikor nincs olyan nagyon hideg, ha meg tudjátok oldani.
Ha jól alakulnak a dolgok, akkor a 3. randira már fel akarom hívni magamhoz mondjuk főzni, de nem fogom erőltetni a szexet, ha még nem akarja. Ezeket csak azért írtam le, hogy én így csinálom és szerintem ha nekem megy, akkor ugyanez másnak is menne, neked is.
27/F
Igazából a “hideg van” a múlt héten lett volna inkább probléma, amikor 2 fok volt és esett egész nap.
Csak kiváncsi voltam, van-e valakinek jobb (más) ötlete, mint a séta a szabadban.
Sajnos az aktuális helyzet miatt, semmi más, vagy jobb ötlet nincs.
Vendéglátóhelyek zárva, tél van, még a levegőn is csak 1-2 órát tudtok úgy igazán lenni a hideg miatt, egész nap biztos nem, hogy elmenjetek a természetbe sétálni vagy ilyesmi. Plázába be tudsz ülni, de ott meg maszkban kell lenned, ami elég kellemetlen...
Idősebb hölgyismerősnek a pasija,lefoglalta egy menő szálloda hallját,"üzleti tárgyalásra"...Le is kellett papírozni,minden..
Senki nem volt az egész kócerájban vendég rajtuk kívűl,elég romantikus volt azt mondta.. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!