Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés során elárulod magadról, hogy.. ?
Az ország melyik részén, nagyváros közelében laksz, és mi a keresztneved.
Futottam már bele olyanba (27 éves), aki szerint ezzel a két adattal vissza tudnék élni. Így kellett volna vele találkozzak, miközben egy fényképet láttam róla, és alig tudok róla valamit.
Hagyd ezt a nőt, rengeteg későbbi gondtól kíméled meg magadat!
Paranoiásan félős, nem mer nyitni, nem meri kiadni magát. Ez a későbbi kommunikációban, együttélésben, sőt a szexben is ezerféle problémát okozhat. Ha nem akarod az életedet annak szentelni, hogy őt próbálod rendbe hozni, akkor inkább keress olyat, aki úgy gondolkodik erről, mint te (és mint mi, válaszolók).
Pl a keresztnevem nem fontos, de hogy merre, az nagyon. Zaklato nem fog ettol megtalalni.
Viszont egy jotanacs pasiknak. Csak magyar, de nagyon buta szokas vezeteknevvel regisztralni. Es bizony minden egyes pasit megtalaltam Facebookon, kivancsi tipus vagyok. Egy-ket mozdulat utan mar a nagymamaja adatlapjan az egesz elete ki volt teregetve. En nem vagyok veszelyes, de adott esetben jo nagy szarba kerulhetnenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!