Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés során elárulod magadról, hogy.. ?

Figyelt kérdés

Az ország melyik részén, nagyváros közelében laksz, és mi a keresztneved.

Futottam már bele olyanba (27 éves), aki szerint ezzel a két adattal vissza tudnék élni. Így kellett volna vele találkozzak, miközben egy fényképet láttam róla, és alig tudok róla valamit.

2021. jún. 29. 11:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez alap.
2021. jún. 29. 13:05
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyenek túlságosan rettegnek, mondd meg neki hogy akkor a környezetében ismerkedjen. Vagy ijeszd meg, hogy lehet megjátszod magad és mikor elmondja hol él akkor be fogsz törni hozzá.
2021. jún. 29. 13:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ezt a nőt, rengeteg későbbi gondtól kíméled meg magadat!

Paranoiásan félős, nem mer nyitni, nem meri kiadni magát. Ez a későbbi kommunikációban, együttélésben, sőt a szexben is ezerféle problémát okozhat. Ha nem akarod az életedet annak szentelni, hogy őt próbálod rendbe hozni, akkor inkább keress olyat, aki úgy gondolkodik erről, mint te (és mint mi, válaszolók).

2021. jún. 29. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Pl a keresztnevem nem fontos, de hogy merre, az nagyon. Zaklato nem fog ettol megtalalni.

Viszont egy jotanacs pasiknak. Csak magyar, de nagyon buta szokas vezeteknevvel regisztralni. Es bizony minden egyes pasit megtalaltam Facebookon, kivancsi tipus vagyok. Egy-ket mozdulat utan mar a nagymamaja adatlapjan az egesz elete ki volt teregetve. En nem vagyok veszelyes, de adott esetben jo nagy szarba kerulhetnenek.

2021. jún. 29. 14:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Max. akkor lehetne vele visszaélni, ha egy nyilvános adaton, pl. egy fórumon osztaná meg, és mellette kiadna magáról egy csomó egyéb személyes adatot is. Valamiért úgy sejtem, ti egy zárt platformon beszélgettek, és az NAGYON más. Illetve a párkeresés eleve arról szól, hogy bizalmat szavazok a másiknak, és azért a név és a lakhely, hát, valljuk be, eléggé alap dolgok... Ez kb. olyan, mintha a való életben beszédbe elegyednél valakivel, ő közli a nevét, erre te azt mondod, hogy nem mondod meg.
2021. jún. 29. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne titkolnom? Ha egy random egységsugarú lány tudja, hogy Bp-n lakom, mégis miért lennék veszélyben...? :D F
2021. júl. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!