Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső lányok! Ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső lányok! Ha nem olvasod el a leveleket, elárulod, hogy miért?

Figyelt kérdés
Sok lánynál azt látom társkeresőkön, hogy sok olvasatlan levelük van, amiket nyilván nem az utolsó belépésük után kaptak. Jól gondolom, hogy egyszerűen megnézik a feladó profilját, és ha nem tetszik valami, el is van felejtve? Egyébként ilyenkor elvből nem írok, talán mások se, szóval nem túl kifizetődő.
2015. dec. 25. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy erre nem tudnak mit kamuzni. Azért, barátom, mert nem néz ki elég jól, aki írta.
2015. dec. 25. 16:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy nézem az adatlapot, hogy bemutatkozást írt e a hölgyike, hanem akkor már zárom is be. Ha írt, és valami normálisat, nem pedig egy semmitmondó sablon idézet, akkor megnézem a képet. Ha szimpatikus, akkor megnézem, hogy mennyi olvasatlan levele van, ha sok, akkor nem írok neki.
2015. dec. 25. 17:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Engem is érdekel azért a bemutatkozás is. Ahogy írtátok, én is csak akkor írok, ha normális. Ha nincs, semmitmondó, vagy idézet (ráadásul blőd, és szerző nélkül, mintha az övé lenne), bezárom. Az a furcsa, hogy sok (humán) diplomás is csak ennyire képes (már ha tényleg van neki). Persze gondolom azért elvárnák a hosszú, személyes levelet.
2015. dec. 25. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert idős, vagy nem szimpatikus a neve, vagy csak az elutasítása miatt lehordott mindennek. Esetleg még azért mert látni a levél elejét, és ha cső mizuval kezdődik, az embert nem érdekli a többi része.
2015. dec. 25. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként a lányok rövid megmosolyogtató levelet várnak. Legalább egy dolgot említs magadról és egy kérdést tegyél fel az adatlapja alapján, ami nem a tanulmányaira/munkahelyére vonatkozik.

Majdnem biztos hogy visszaír, ha cukkolod valamivel.

2015. dec. 25. 17:56
 6/10 A kérdező kommentje:

#4: érdekes, ezt is megfontolom, talán mégis írok 1-2-nek, akinek sok olvasatlan levele van

#5: kösz, majd észben tartom, bár nem kifejezetten tanácsot kértem ;-) Amúgy ha nem tetszem neki, vagy más gond van velem, írhatok neki akármit

2015. dec. 25. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyok társkeresőn. Amikor kipróbáltam sem jött olyan sok levél (nem volt fényképem, a munkám miatt nem is lett volna túl jó, stb.). Ha nem válaszoltam, azért volt, mert az oldal nem engedte, vagy egyszerűen úgy felhúzott a levél, hogy nem akartam válaszolni. Amikor valaki fénykép alapján nagyon nem tetszett, akkor megírtam, hogy mi nem egymást keressük. Máskor mindig válaszoltam, de nem lett az egészből semmi, nem hiszem, hogy ilyen helyen találnám meg a párom.
2015. dec. 25. 20:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de engem kifejezetten az el sem olvasott levelek érdekelnek, a nem válaszolás megint más kérdés. Ahogy az előbb kiderült, és én is rájöhettem volna, ha kapnék leveleket, hogy azért (pár helyen) a levél elejét megjeleníti a rendszer, és már ez is elveheti az ember kedvét. A válasz nélkül hagyást is meg lehet érteni, pl. ha a kimenő levelekhez elő kellene fizetni, vagy a számuk erősen korlátozott, ezért szoktam e-mail címet is küldeni.
2015. dec. 26. 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért harcolsz olyan csajokért, akik még csak elolvasásra sem méltatnak.
2015. dec. 26. 09:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem harcolok, nem is nagyon írok. Csak feltűnt, hogy sok lánynak vannak olvasatlan levelei, gyakran 10+.
2015. dec. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!