Társkeresőkön egyre gyakrabban találkozom külföldiekkel, akik beregisztrálnak, próbálják valósnak láttatni a profilt és közben küldik a Google fordítós leveleket. Mi lehet a céljuk? (bővebben lent)
Tehát a profilt igyekszik megcsinálni úgy, mint bármely regisztrált tag (gondolom Google-vel lefordíttatja és kitölti az adatlapot), persze ilyen profil megtekintésekor néha feltűnik, hogy a listából rögtön az első elem lett kiválasztva (megyénél) és megyén belül a legelső város...
Írják a leveleket és a végén általában megadnak egy gmail-es vagy yandex-es címet (oroszok általában), mi lehet a céljuk, csak e-mail címek gyűjtögetése, vagy valami más?
Nem kérnek semmit, csak írnak...
Persze rövid időn belül látom hogy törlik őket, a legutóbbi próbálkozónak még a legmagasabb csomagos VIP előfizetése is volt :-)
Itt egy példa levél, hogy mire is gondolok:
Szia!!!!!!! Nagyon tetszett a tied egy profilt. Nehez nekem, hogy kezdeni veled beszelgetest. Te vagy maganyos? Sajnalom, hogy eles. =) En nagyon baratsagos.
A nevem Maria! En Oroszorszagbol. En vagyok a maganyos lany, en meg az igazan komoly kapcsolat! Latom, hogy Magyarorszagrol. Sajnos messze egymastol. Ez
mulatsagos! Mi is lesz megismerkedni? Csak kommunikacio. Lattam a profilodat, es ez volt kellemes szamomra, latom, hogy te vagy a komoly ember. Ez ervenyes
minden, igazan, amit irt a profil? Nem lenne erdekes uj ismerosok, hogy jo emberek. Meseljen meg magarol! Ha en nem vagyok jelen az online, irj nekem az
en e-mail: ...@gmail.com! Irja meg! Sokkal inkabb azt, hogy varni a levelet! Csooookkk neked!
A többi is teljesen hasonló ehhez...
xDDDDD
bocsi,fingom nincs ,hogy mi a válasz a kérdésedre,nem tudom mi a céljuk ezzel,de ez nagyon szánalmas egy levél lett :'D
valami tatjanatól kaptam én is ilyen levelet
visszaírtam neki hogy kopjon le, utána hónapokig jött a levél tőle hogy miért nem írok . lol
utána meg egy másik hasonló címről jött ilyen levél másik néven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!