Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A Badoo-t miért szidják...

A Badoo-t miért szidják ennyire? Pedig közel nem olyan rámenős, mint a Google meg a Facebook.

Figyelt kérdés

Szidják a Badoot, amiért csalis meghivókat küldözget és "csőbehuzza" az emberek, mert kattintasz jóhiszemüen egyet és már regisztrálva is vagy. Meg olyat is hallottam, hogy nyilvános OkCupid profilokat is átvett a Badoo, persze a tulajdonosok tudta nélkül!

Pedig szerintem nagyon jo kis oldal, sokkal közvetlenebbül lehet ismerkedni ott, mint a többi társkeresőn, amik csak a pénzröl szolnak!

Arról nem is beszélve, hogy a Badoo androidos app legalább teljesen korrekt, nem olyan parazita, mint a facebook messenger, hogy be se lehet zárni és egy-egy frissitéssel képesek teljesen a feje tetejére állitani azt is, ami korábban jo volt!

A googleröl meg nem is beszélve, hogy most youtubeon kb nem is lehet kommentelni csak ha csinálsz magadnak idióta google+ profilt, amit én pl azért nem szeretnék, mert akkor egyből társul egy nyilávnos profil a gmail-es cimemmel, amit meg NAGYON nem szeretnék!

2013. dec. 4. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
örülök, hogy tetszik neked, el is küldöm ezt a kérdést a fejlesztőknek, hogy örüljenek
2013. dec. 4. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
mi bajod van a google+al? nekem is van, és nem irnek rám ismeretlenek, nem kapok sok spamet stb.
2013. dec. 4. 17:07
 3/11 anonim válasza:
Mert nem érdekel egy férges társkereső spamje, azért. :D
2013. dec. 4. 17:10
 4/11 anonim ***** válasza:

a google és a facebook nem ismerkedős oldal.

a baddo-t pedig azért utálom, mert kéretlen leveleket küld.

2013. dec. 4. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:
ki lehet szedni a pipát a kis négyzeteken ami van, és voila!!! Nem kapsz ezentul e-mailt.
2013. dec. 4. 17:39
 6/11 Költőnő? ***** válasza:
ez egy fizetett badoo hirdetés?
2013. dec. 4. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
ja értelmes, 20-25 embernek írtam normális hangvételű levelet -> 1 se válaszolt.
2013. dec. 4. 18:04
 8/11 A kérdező kommentje:

facebook nem ismerkedős oldal? tudod te hányan használják arra?

A google+ meg mire való? Tudod mire? Semmire! Csak a google kapálódzik, hogy ott legyen ő is a közösségi oldalak palettáján, igen kis sikerrel...de mivel gondolom van rá pénz igy az sem baj, ha csak veszteséget termeli.

2013. dec. 4. 18:06
 9/11 Költőnő? ***** válasza:

szeretném, ha annyi problémám lenne, mint Neked :D

Amúgy a fb eredetileg sztem sem ismerkedős oldal, de h hányan mire és hogyan használják, az már az ő dolguk. A bolt sem egy ismerkedős hely, mégis van, aki használja arra is.

Éééérted?

2013. dec. 5. 11:26
 10/11 A kérdező kommentje:

Jaj hat tudod vannak olyan bekorlatolt emberek akik szerint utcan, boltban ismerkedni illetlenseg, neten bün, egyeduli tiszta es szent es hatekony mod ha az ismerosi korod ajanlasa alapjan ismerkedsz, mert arra garancia van tutiiiiii

Ja meg az legyen eleted parja akivel eveket egyutt utazol a buszon munkaba mert ez a sors

2013. dec. 5. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!