A Badoo-t miért szidják ennyire? Pedig közel nem olyan rámenős, mint a Google meg a Facebook.
Szidják a Badoot, amiért csalis meghivókat küldözget és "csőbehuzza" az emberek, mert kattintasz jóhiszemüen egyet és már regisztrálva is vagy. Meg olyat is hallottam, hogy nyilvános OkCupid profilokat is átvett a Badoo, persze a tulajdonosok tudta nélkül!
Pedig szerintem nagyon jo kis oldal, sokkal közvetlenebbül lehet ismerkedni ott, mint a többi társkeresőn, amik csak a pénzröl szolnak!
Arról nem is beszélve, hogy a Badoo androidos app legalább teljesen korrekt, nem olyan parazita, mint a facebook messenger, hogy be se lehet zárni és egy-egy frissitéssel képesek teljesen a feje tetejére állitani azt is, ami korábban jo volt!
A googleröl meg nem is beszélve, hogy most youtubeon kb nem is lehet kommentelni csak ha csinálsz magadnak idióta google+ profilt, amit én pl azért nem szeretnék, mert akkor egyből társul egy nyilávnos profil a gmail-es cimemmel, amit meg NAGYON nem szeretnék!
milyen ismerősi kör alapján?
mikor még fenn voltam, hetente jelöltek be olyanok, akikkel egy darab közös ismerősünk nem volt :)
Látja h nő vagyok, profil szerint egyedülálló és már jelöl is :S
Ha egy ismerősön keresztül ismerkedik velem vki, az legyen a legkisebb gondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!