Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "badoo" társkereső kamu?

Figyelt kérdés
Tudom én hogy a magyar nők gyönyörűek, de minden nő akit kidob az oldal az 10/10 es, de szószerint modell szintű nők. Ilyen nőknél egy olyan embernek nincs esélye aki tárkereső alkalmazásra szorúl! :/

2015. dec. 20. 19:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

valahogy be kell vonzani a fizetőképes férfinépet.

90éves nyanyákkal ez nem menne.

2015. dec. 20. 19:55
 2/14 A kérdező kommentje:
De ez akkor is gusztustalan, az átlag férfiaknak esélye sincs ezeknél a nőknél.
2015. dec. 20. 19:58
 3/14 anonim ***** válasza:
58%

Nem kamu csak szar. A nõk nagyrésze beképzelt paraszt vagy csak játszanak a férfiakkal a férfiak nagyrésze meg szerencsétlen.

Lányként mondom

2015. dec. 20. 20:32
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
#2 az oldalt nem érdekli, hogy sikeres leszel e. Fizess, ez a lényeg!
2015. dec. 20. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

Én is mindig csodálkozom hogy mennyi jó pasit dob fel a hirdetés, én ilyeneket még csak az utcán sem látok :D

23/N

2015. dec. 20. 20:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Nyilván ezeknek az oldalaknak az elsődleges feladata az irreális sztenderdek támasztása, így elvéve mindenki kedvét attól, hogy valódi kapcsolatokat teremtsenek. Senki sem akar megelégedni azzal, amit kaphat, mert mindenki csak folyton a jobbra vágyik, ami sok esetben marad is csupán vágy. Nem kell leadni a mércét, de észre kell venni mindenkiben a szépet és el kell gondolkozni legalább pár perc erejéig, hogy miért is lenne érdemes valódi, környezetedben lévő emberekkel foglalkozni az áhítozás helyett. Elmúlnak a fiatal évek, amíg ezeknek az oldalaknak a tulajdonosai csak kövérebbre hizlalják a valagukat a ti pénzeteken.
2015. dec. 20. 21:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Ennek az oldalnak tobb haszna van tarskereses szempontbol az is biztos. F
2015. dec. 20. 21:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Én ott jöttem össze egy sráccal. Már 2 hónapja járunk.

Ne csodálkozzatok rajta ha egy csaj nem válaszol. Nem bunkóság, egyszerűn én is 2 nap alatt kaptam 95 levelet pedig nem is vagyok tökéletes lány. Lehetetlenség annyira válaszolni.

Ennek a srácnak pont elolvastam az üzijét, képei alapján szimpi volt és beszélgettünk.

25L

2015. dec. 20. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem kamu.

Amúgy nem tudom, miről beszélsz, tele az oldal bányarém csajokkal.

2016. ápr. 15. 06:07
 10/14 anonim ***** válasza:
A badoo jó része kamu, egy csomó fb profilt lemásoltak és feltettek, egyszer megtaláltam magam rajta...illetve nem, egy ismerősöm mutatta meg, h jé ott vagyok. Soha, semmilyen társkeresőre nem regisztráltam és ott volt a teljes fb profilom...
2016. ápr. 15. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!