Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "badoo" társkereső kamu?

Figyelt kérdés
Tudom én hogy a magyar nők gyönyörűek, de minden nő akit kidob az oldal az 10/10 es, de szószerint modell szintű nők. Ilyen nőknél egy olyan embernek nincs esélye aki tárkereső alkalmazásra szorúl! :/

2015. dec. 20. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kamu profilok vannak fönt, illetve a fiúk biztos nem "csaliprofilok", mivel elég sok emberrel találkoztam onnan, hirtelen nem is tudom mennyivel, és mindegyikük valódi volt. Szerintem a lányok is igaziak, és kinek mi a 10/10-es. Én nőként anno láttam nem túl szép és átlagos lányokat bőven.
2016. ápr. 15. 07:07
 12/14 anonim ***** válasza:

10/10nem vagy ott csak ismerösödnek mutat ,ilyen reklàmozàsi cél ha igennel nyom ràd küld neked az oldal meghìvót, ugy kerűlsz oda hogy aki fentvan annak a facebookjàból szemezget.....Sok ismerősömet làttam de ha keresőbe beütöd az életkor lakhely( falun laknak)ugy nem hozza fel öket.

Nekem 100ból 1 làny ha vàlaszol (nem vagyok egy adonisz) 10vàlaszolóból 1el lessz hoszabb csevely 5csevelyböl 1talàlkozó 5ilyen talàlkozóból kapcsolat. 1:25000 az esély

2016. ápr. 15. 07:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kamu,mi is ott találtuk meg egymást a párommal. :)

Pont ma 3 hónapja ennek,és nagyon boldogok vagyunk.

Én egyébként egyáltalán nem hittem a Badoo-ban,a love.hu-ra voltam felregisztrálva,és ott éppen beszélgettem egy sráccal,aki nagyon szimpi volt,és randit is kért.

Nagyban örültem,meg lelkiekben rákészültem,erre randi előtt való nap este lemondta a talit.

Nagyon csalódott voltam,meg mérges,és így mérgemben regisztráltam Badoo-ra még akkor este.

5 perce voltam tag,amikor megnézte az adatlapom,és így kezdődött.

Azóta is áldom a sorsot,hogy ez így történt. :)

Ne add fel soha!

2016. ápr. 15. 08:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
az elöttem szóló is bizonyitja, lánynak 5 perc egy pasinak 5 hónap társas találni ott. Kérdező bármit nem értessz badoon szivesen segítek privátba én és pár ember kielemeztük itt vagyis privátban.
2016. ápr. 15. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!