Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F
A férfi dolga a vezetés. Pont.
Nyámnyila, béna alak, aki nem mer vezetni.
Férfiatlan vagy, ha nincs jogsid.
Nem, nem a férfi dolga a vezetés.
Bárkinek a dolga, akinek van jogosítványa.
Nők is szerezhetnek jogsit bármikor.
Ha egy férfi nyámnyila, béna, ha nem mer vezetni, akkor a nő is ugyanúgy egy mihaszna, nyámnyila, béna alak.
Ez a "férfi dolga a vezetés" mindkét nem felé inkorrekt, és valamilyen szintű inzultus.
A férfiak felé azért, mert agresszív hangnemben rájuk van tolva ez a dolog, míg a nőkön közel sem annyira kérik számon, a nők felé meg azért, mert azt feltételezi az ember, hogy ők nem képesek normálisan vezetni, "nem az ő dolguk". Az ilyen idióták szoktak szívózni a nőkkel, meg nem engedni a párjuknak, hogy vezessék a közös autót, vagy csak a boltig adják oda, de autópályára nem, meg hasonlók.
Lefordítom, amit 61 írt: a férfi dolga azért a vezetés, mert ezzel biztosítja, hogy ide-oda furikázza a nőjét, ez az evidens, hogy kinyalja a popókáját, nehogy már valamit neki is kelljen önállóan közlekedni.
Ez elvárás, ez szelektáló elv az egyszerű, közönséges rétegben.
Van egy elv, egy elvárás, de ami a lényeg, mindaz, ami mögötte van... Persze vannak ilyen gázos férfi elvárások, de a nőknek több ilyen undorító szelekciós elvük van. Ez egy.
Tudom, hogy lepontoztok, de az igazság ugye mindig fáj, főleg, ha nem értesz vele egyet és szembesít téged a gyarlóságaiddal!
No vagyok 17 eves korom ota vezetek azota van kocsim is.
De soha a budos eletben nem kerdeztem meg a pasit h van e jogaija kocsija. Pont nem erdekel h van e vagy sincs.
Bar teny h nem fogom cipelni a segget sem. Es az elejen beszall a benzinbe. De ha a parom akkor semmi gondom ezzel.
Munkaban is sokat vezetek szeretek es tudok is. Ettol meg nem tartom eletszuksegletnek. Es nem fogok a wcre is autoval menni. Nekem siman belefer h vonattal utazzal vagy tomegkozlekedessel. A nyaralas is auto nelkul tortenik. Mindig. Munkaba sem autoval jarok es siman belefer h az ovi iskola is kocsi nelkul. Egyszeruen jol kell szervezni az eletet. Nagy bevasarlas felesleges, ami kell az a 500m levo boltbol beszerzem hazafele. Vagy kibringazunk a gyerekekkel.
Nem is ertem miert kell ebbol preaztiza kerdest csinalni. Nem mindenki akar vagy tud vezetni. Mi van ha oke van jogsi de 8eve nem vezetett?? Az rosszabb mintha nem lenne. Munkat is talani jogsi nelkul. Nalunk a dolgozok 95% nak nem szukseges a munkahoz.
Ehhh
62#
Lehet, hogy van normálisan vezető nő is, de én még nem láttam olyat. :)
Nincs érzékük hozzá.
66
Bármiben le merném fogadni, hogy te vagy valójában a szánalmas sz.ardarab, aki képtelen normálisan közlekedni, és akire naponta anyáznak teljesen jogosan.
Máskülönben nem lennél ennyire ostoba, korlátolt és frusztrált.
67#
Nem kell így megsértődni. :)
Lehet, hogy te vagy a kivétel, de a nők többsége jobb, ha nem ül volán mögé.
Nem vagyok kivétel, mert férfi vagyok.
Te abban a témában vagy kivétel, hogy az embereknek lélegezni kell.
Neked nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!