Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a nők amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F

Figyelt kérdés
júl. 16. 06:53
 81/112 anonim ***** válasza:
55%

Na ezen jót nevettem.

"A kocsit ellophatják"

Jól van, ügyes vagy, sikerült egy igen valós problémát kiemelni, gratulálok. 😂

júl. 17. 12:58
 82/112 anonim ***** válasza:
71%

Ha belföldön, vagy a környező országokban nyaralsz, akkor valóban jobb a kocsi.

De távolabbi célpontokra a többség repülővel megy, ott pedig tömegközlekedést használ. Pláne városnézéshez.

júl. 17. 12:59
 83/112 anonim ***** válasza:
78%

Waooo ezek aztán az érvek :D

"-

- sok régi autóban nincs légkondi

Az enyém már 20 éves mégis van benne légkondi és manapság a legtöbben van.

- az autó álló helyzetben durván felforrósodik, kb. elhányom magam mire a légkondi bekapcsol

Akkor sz@r a légkondid, nyaralás előtt csináltasd meg, töltesd fel.

- aki vezet annak nincs lehetősége a tájban gyönyörködni mert az utat kell figyelnie

Való igaz, nagy kár érte, de talán kibírja a sofőr, a többi nézelődhet.

- összességében jóval drágább

Itt csak egy példa. Tatabányán élek és Pécsre kellett mennem műtétre.

Felvetődött, hogy mennyünk kocsival vagy vonattal. A vonat 11.000 Ft lett volna/ fő nyugodtan nézz utána. A benzin költség 15.000 Ft volt amit közösen fizetünk a párommal.

Olcsóbban jöttünk ki, hamarabb odaértünk, kényelmesebb volt.

- a kocsi lerobbanhat, és akkor sokkal nagyobb cumi van mintha várni kéne egy járatra.

Igen lerobbanhat ez szívás (velem a 7 év alatt nem történt még ilyen) egyébként Magyarországon élünk, a felsővezeték leszakadhat, a síneket is simán ellophatják a vonat elől. Mikor Győrbe jártam egyetemre történt ilyen és nem jött a következő járat mert nem tudott.

- a kocsit ellophatják.

Ezzel nem tudok vitatkozni. Ellophatják, még nem lopták el.

- a közút a legveszélyesebb közlekedési terep, balesetveszély kockázata lényegesen nagyobb.

Ez is igaz, akkor remélem buszra sem szállsz.

- a kocsihoz vagy kötve teljesen

Ezt abszolút nem értem.

- repülni SOKKAL érdekesebb mint autózni, de még a vonat is jobb valamivel

Repülni jó és még jobb ha a repülőtérre el tud menni KOCSIVAL.

júl. 17. 13:13
 84/112 anonim ***** válasza:
87%
Az igaz, hogy az autózás is fárasztó tud lenni, viszont akkor állsz meg, amikor akarsz, útközben megszállhatsz, nem kell cipelni a csomagokat. Tömegközlekedésen kifoghatsz kellemetlen útitársakat, zajos, büdös, nyomulós embereket. Például milyen jó lesz, ha a repülőn vagy a vonaton melléd ül egy nő egy bömbölő pelenkás gyerekkel plusz egy izgő-mozgó háromévessel. Ezt inkább kihagyom.
júl. 17. 15:37
 85/112 anonim ***** válasza:
15%

Úgy látom keveslitek az érveket úgyhogy folytatom

De mindenekelőtt leszögezem hogy nem arról van szó hogy tömeggel sokkal jobb nyaralni, hanem arról hogy nem rosszabb, legfeljebb más

"Az enyém már 20 éves mégis van benne légkondi és manapság a legtöbben van."

A tied le van tojva, a legtöbben van, KIVÉTEL az a sok régebbi amelyikben mégsincsen. Találkozni velük is.

"Akkor sz@r a légkondid, nyaralás előtt csináltasd meg, töltesd fel."

Szerencsére én nem tartok ilyen ócskavasakat itthon, viszont akármilyen szuper is a légkondi, mire lehűti a kocsit én már szét is hánytam az egészet, szóval mindegy is. Az álló kocsiban NINCS légkondicionálás, azaz forró mint egy kemence amikor frissiben beülsz. Jó szaunázást benne és kihagyom!

"Olcsóbban jöttünk ki, hamarabb odaértünk, kényelmesebb volt."

Namost ha eleve a seggedhez nőtt az autód, akkor kétségtelen hogy megéri, hiszen így is úgy is fenntartod azt a vackot. Ha viszont nincs autód, és választanod kell az autóbeszerzés és a tömeg között, akkor MINDIG a tömeg lesz a nyerő, hiszen nem csak üzemanyagköltségek vannak. Az autó ára, amortizació akár többe kerül mint az üzemanyag, így összköltségben jóval olcsóbb a tömeg. Persze nektek "létszükséglet" szóval perkáljatok csak, nekem annál több marad meg.

"Ez is igaz, akkor remélem buszra sem szállsz."

Nem szívesen, de néha muszáj.

Mindenesetre még az is jóval biztonságosabb mint az autó, már ha a baleseti statisztikákat nézed.

"Ezt abszolút nem értem."

Én sem titeket

"Repülni jó és még jobb ha a repülőtérre el tud menni KOCSIVAL."

Akinek nincs a seggéhez nőve az autó, az el tud menni mással is

Folytatás:

- Az utakon eszméletlen sok a kretén, nagy forgalomban vezetni valami iszonyatos borzalom. Akinek ez hiányzik az maga is olyan kretén mint a többiek. A stressz jóval nagyobb mint ha tömeggel közlekedik az ember.

- Parkolás: valami rémálom, ráadásul elég drága is tud lenni.

Majd a sok elkényelmesedett barom fizeti, azt sem nekem kell szerencsére. Meg keresgetni a parkolóhelyeket, hagyjál már!

- Tájékozódás: Mondjuk idegen helyen nyaralsz és mész autóval, nem tudsz foglalkozni semmivel, mert leköt hogy eltalálj a célig a tragaccsal. A tömeg ebből a szempontból is sokkal kényelmesebb

- Forgalmi dugók

Nem is kell részleteznem micsoda borzalom, bár nektek gondolom lételemetek hogy az életeteket az úttesten rohadva töltsétek a többi autófüggővel együtt

júl. 17. 23:49
 86/112 anonim ***** válasza:
53%

Nem keveselljük az érveidet, egyszerűen borzasztó rosszak az érveid és kicsit sem objektívak. Sztereotípiákat puffogtatsz gondolkozás nélkül.

Én csak egy dologra reagálnék az utolsó hülyeséghalmazodból.

"Az autó ára, amortizació akár többe kerül mint az üzemanyag, így összköltségben jóval olcsóbb a tömeg. Persze nektek "létszükséglet" szóval perkáljatok csak, nekem annál több marad meg."

Neked több marad meg? Ügyes vagy. Mindenesetre nem látom azt a statisztikát, hogy a tömegközlekedéssel járók jobban élnének :(

júl. 18. 07:56
 87/112 anonim ***** válasza:
15%

"egyszerűen borzasztó rosszak az érveid és kicsit sem objektívak."

Nekem legalább vannak érveim

Mondjuk az objektivitástól eleve ti is nagyon messze vagytok, csak puffogtatjátok az arrogáns beképzelt szövegeket az autó létszükségletérôl hogy ezzel magatokat (autósokat) felsőbbrendűnek tüntessétek fel.

Ha meg valaki teljesen jól érzi magát nélküle akkor alázni próbáljátok hogy védjétek az egótokat. Miközben nagyon nem vagytok felsőbbrendűek csak beképzelt csődtömegek vagytok a seggetek alá nőtt járgányotokkal.

Ez a véleményem

júl. 18. 08:18
 88/112 anonim ***** válasza:
71%

Itt elég sokaknak volt, elfogulatlan érve.

Nem létszükséglet az autó de JELENTŐSEN megkönnyíti az életet és ez nem lehet kérdés, aki ezzel vitába tud szállni az nagyon nincs képben az élettel.

Ki a francot zavar ha valaki jól érzi magát autó nélkül??

Engem rohadtul nem érdekel, nem is erről volt szó...hanem az autó előnyeiről, nem arról hogy akinek nincs az semmit nem ér, te teljesen el vagy tévedve.

"Ha meg valaki teljesen jól érzi magát nélküle akkor alázni próbáljátok hogy védjétek az egótokat. Miközben nagyon nem vagytok felsőbbrendűek csak beképzelt csődtömegek vagytok a seggetek alá nőtt járgányotokkal."

Itt aki alázgatni próbál másokat az te vagy, te személyeskedsz és háborogsz.

júl. 18. 08:36
 89/112 anonim ***** válasza:
56%

87

Te mitől vagy ilyen frusztrált?

júl. 18. 09:09
 90/112 anonim ***** válasza:
32%

"Nem létszükséglet az autó de JELENTŐSEN megkönnyíti az életet és ez nem lehet kérdés"

Ezt nem is vitattam, ez nyilvánvaló. Csak annyi hogy megkönnyítheti, nem megkönnyíti, nem minden élethelyzetben/környezetben előnyös. Aki szerint viszont nyaralni kocsi nélkül sz@r az nem ezt állítja, annak az autó egy létfontossagú preztízs tárgy ami nélkül üresnek érzi magát. Nyilván azért mert (autóval vagy anélkül) tényleg üresek, semmik az ilyen emberek

júl. 18. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!