Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F
30
Mindenhova elértetek 10-15 perc alatt? Azt hogy? Mindentől, minden ügyintézési ponttól, minden üzlettől, minden program helyszíntől, ismerőstől, baráttól, családtagtól egy azaz 1 kilóméterre laktatok BUDAPESTEN??? Oké...
"Egyetlen esetben tudnám megérteni, ha korábban érte volna autóban valami trauma, akkor nyilván nem érdekelne és nem lenne érvényes amit most írtam."
Gyerekként folyton rosszul lettem ha autóba kellett ülni. Durva hányinger, hányás, szédülés émelygés és rossz közérzet kísért még órákkal azután is hogy kiszálltam. Szerintem ez elég traumatikus volt, vagy nem?
Ennek ellenére megcsináltam a jogsit 23 évesen (saját pénzből) miután kinőttem ezt a betegséget
De azóta sincs autóm, utálom őket, nem szeretek autózni. Ez problémát jelentene a nőnek?
Hát szia a viszont nem látásra!
18 évesen Bp-re mentem egyemtre ott semmi szükség nem volt se kocsira és nyilván jogsira sem. Aztán hazaköltöztem, 30 ezres kisvárosba, a mai napig itt élek. Semmi szükségét nem érzem, se előnyét nem látom. Bringával bárhova eljutok 10 perc alatt, sokszor gyorsabb vagyok mintha autóval mászkálnék. Ráadásul sok olyan melóból ki tudom húzni magam munkahelyemen, ahol elvárnák, hogy mondjuk vezessek vagy menjek autóval valahova. Pedig rohadtul nincs benne a feladatkörömbe semmi ilyesmi. Ha lenne jogsim is inkább letagadnám és biztosan nem ülnék, főleg nem ingyen autóba munka céllal. Csomó helyen alapnak veszik és úgy tekintenek erre, mintha bárkit kötelezni lehetne arra ,hogy akár saját autót használjon. Hát rohadtul nem.
Amúgy egyetem után tervben volt, hogy megcsinálom, akkori csajommal akartuk elkezdeni, aztán jött egy betegség ami megakadályozott ebben. Ezért is írtam, hogy nem feltétlen a pénz vagy az akaraterő hiánya vezet oda, hogy valakinek nem lesz akár soha jogosítványa.
Én NEM merném megkockáztatni, annak ellenére sem, hogy évek óta tünetmentes vagyok, legalábbis durva rohamom nem volt. Ettől még érzem, hogy baj van, sokszor teljesen kihagy az agyam, mintha "robot üzemmódba" kapcsolnék. Vezetés közben azért ez enyhén szólva sem szerencsés.
Azátn azt is tegyük hozzá, hogy az autó rohadtul elkényelmesít. Amikor hétvégi öteletélés van, hogy hol sörözzünk haverokkal, rengeteg esetben mindig olyan helyet kell választani, ami mindenkihez közel van, mert egyesek annyira ellustultak, hogy pár 100m-t képtelenek gyalogolni, ha meg autóba ül, nem ihat meg még egy sört sem. Röhejes. De amúgy külsőre is látszik, hogy kik azok akik mindenhova kocsival járnak. Én 18 éves korom óta nem híztam egy grammot sem, holott a legtöbben 30 éves korukra azért simán magukra raknak 10-15kg fölösleget. Nekem edzenem sem kell, elég hogy mindenhova bringázom. Napi min. 6km-t megyek, hétvégén akár 15-20-at is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!