Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes, ha 5. félként elárulom a hűtlenséget?
Van egy szerető pár. A szerető pár nő és férfi tagjának is van házastársa, de ők nyilván nem tudnak a dologról. Szerintetek melyik a helyes?
1: Elmondom 5. félként a házastársaknak, hogy a párjuk hűtlen hozzájuk.
2: Nem mondok semmit, és hagyom, hogy hazugságban éljenek tovább, a látszat boldogság megmarad.
Várom a véleményeket?
Én azon az állásponton vagyok, hogy csináld. Ha a férjemnek lenne szeretője, minden percet sajnálnék, amit egy ilyen alakra szánok, és még csak nem is tudok róla, hogy ilyen alakra szánom. Lehet, hogy 5-10 kidobott évtől, vagy a legjobb éveik elvesztegetésétől mented meg ezzel a partnereket.
Rám írt már rám srác "csak úgy", első dolgom volt felnyomni a barátnőjénél. Ilyen esetben mindig a megcsalást elszenvedőt nézem, és hacsak más erkölcsi szabály miatt nem érezném úgy, hogy hallgatnom kell, én borítanék a helyedben.
1
Ilyen alapon ahhoz sincs közöm, ha elütnek valakit az úton és otthagyják. Megyek tovább, nem? Nem én csináltam, semmi közöm hozzá.
Na ez nem így működik. Bűnösök közt cinkos, aki néma, én pedig nem fogok asszisztálni más mocskosságához. Majd a párja eldönti, hogy a teljes valóság ismeretében mit szeretne kezdeni ezzel a kapcsolattal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!