Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek helyes, ha 5....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

888Ádám888 kérdése:

Szerintetek helyes, ha 5. félként elárulom a hűtlenséget?

Figyelt kérdés

Van egy szerető pár. A szerető pár nő és férfi tagjának is van házastársa, de ők nyilván nem tudnak a dologról. Szerintetek melyik a helyes?

1: Elmondom 5. félként a házastársaknak, hogy a párjuk hűtlen hozzájuk.

2: Nem mondok semmit, és hagyom, hogy hazugságban éljenek tovább, a látszat boldogság megmarad.

Várom a véleményeket?

2021. nov. 9. 17:13
A kérdező szavazást indított:
1. Lehetőség
2. Lehetőség
55 szavazat
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
61%
Semmi közöd hozzá, az sem nyilvánvaló, hogy nem tudnak róla. Jobb az ilyesmiből kimaradni, ha a barátod a megcsaló, akkor neki szólhatsz, hogy ne csinálja.
2021. nov. 9. 17:17
 2/40 anonim ***** válasza:
64%
Attól függ, hogy csak a sz.rt akarod kavarni, vagy tényleg segíteni szeretnél, hogy ne vegyék a párjaikat hülyére...
2021. nov. 9. 17:18
 3/40 anonim ***** válasza:
76%
Én biztos nem folynék bele, nem akarnám magamat egy ekkora balhé közepén találni köszönöm szépen.
2021. nov. 9. 17:23
 4/40 Senior Séf ***** válasza:
35%
Fogadok, hogy nőnemű vagy. Csak ők érzik úgy mindig, hogy az ő életük teljesen rendben van, ráérnek mások egyéni problémájával foglalkozni.
2021. nov. 9. 17:25
 5/40 anonim ***** válasza:
77%

Én azon az állásponton vagyok, hogy csináld. Ha a férjemnek lenne szeretője, minden percet sajnálnék, amit egy ilyen alakra szánok, és még csak nem is tudok róla, hogy ilyen alakra szánom. Lehet, hogy 5-10 kidobott évtől, vagy a legjobb éveik elvesztegetésétől mented meg ezzel a partnereket.

Rám írt már rám srác "csak úgy", első dolgom volt felnyomni a barátnőjénél. Ilyen esetben mindig a megcsalást elszenvedőt nézem, és hacsak más erkölcsi szabály miatt nem érezném úgy, hogy hallgatnom kell, én borítanék a helyedben.

2021. nov. 9. 17:28
 6/40 anonim ***** válasza:
33%
Mi közöd hozzá? És mennyien arra szavaztak, te jóisten. Házmesterország.
2021. nov. 9. 17:36
 7/40 anonim ***** válasza:
73%
Én eddig mindig elmondtam, de nem személyesen, hanem posta/facebook/email megdönhetetlen bizonyítékokkal.
2021. nov. 9. 17:41
 8/40 anonim ***** válasza:
64%
Ja, és nem saját névvel. Belefolyni nincs kedvem, a 2 becsülets félnek viszont joga van nővel/férfivel élni véglény helyett.
2021. nov. 9. 17:42
 9/40 anonim ***** válasza:
49%
Borzalmas lelki állapotban van az ország. Inkább a saját dolgotokkal és életetekkel foglalkozzatok.
2021. nov. 9. 17:46
 10/40 anonim ***** válasza:
61%

1

Ilyen alapon ahhoz sincs közöm, ha elütnek valakit az úton és otthagyják. Megyek tovább, nem? Nem én csináltam, semmi közöm hozzá.

Na ez nem így működik. Bűnösök közt cinkos, aki néma, én pedig nem fogok asszisztálni más mocskosságához. Majd a párja eldönti, hogy a teljes valóság ismeretében mit szeretne kezdeni ezzel a kapcsolattal.

2021. nov. 9. 17:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!