Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek helyes, ha 5....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

888Ádám888 kérdése:

Szerintetek helyes, ha 5. félként elárulom a hűtlenséget?

Figyelt kérdés

Van egy szerető pár. A szerető pár nő és férfi tagjának is van házastársa, de ők nyilván nem tudnak a dologról. Szerintetek melyik a helyes?

1: Elmondom 5. félként a házastársaknak, hogy a párjuk hűtlen hozzájuk.

2: Nem mondok semmit, és hagyom, hogy hazugságban éljenek tovább, a látszat boldogság megmarad.

Várom a véleményeket?

2021. nov. 9. 17:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
66%

"Egy ismerosomrol tudtam, hogy csalja a párját. Szerelmes lett a munkatarsnojebe. Tartott pár évig. Aztán lecsengett a kémia. Érzelmileg is visszatalalt a feleségéhez. Boldogabbak mint valaha. Kár lett volna szetszedni őket."

Én meg nem egy ismerősömről tudom, hogy megtudták a megcsalást, új életet kezdtek egy normális férfival/nővel és azóta is boldogan élnek. A megcsaló felek nem jártak ilyen jól, de ők nem is számítanak.

2021. nov. 10. 15:50
 32/40 anonim ***** válasza:
97%
Lebecsülitek a becstelen emberek számát. Manapság sajnos ez már annyira szokványos hogy legtöbbször tudja is a másik fél és szinte büszke hogy "hát mégiscsak én vagyok a felesége/férje és amaz van kihasználva". Ez előrelépés ahhoz mikor házasság előtt csak egy szimpla csajszi/pasi volt a háremből
2021. nov. 11. 23:49
 33/40 anonim ***** válasza:
51%

Baráti viszonyban vagy velük? Mert én elvárnám a barátomtól, hogy mondja el az igazat, még ha fáj is.

Miért vesztegetném az időmet egy R.cra? Nem mindegy, kitől tudom meg? Az igazságot akkor is jobb tudni!

Szoval egyértelműen 1. Lehetőség.

Nyilván mások gondolhatják másként, én azt az álláspontot írtam le, amelyet a magam esetében képviselek.

2021. nov. 12. 01:16
 34/40 anonim ***** válasza:
86%

Hát ezen röhögnöm kell. Barinőmet felhívta egy "ismeretlen" és közölte hogy folyamatosan megcsalják, legyen figyelmes. Barinőm türelmesen végighallgatta a monológot, majd letette a telefont.

Nem történt semmi. Évek múlva mentek szét, teljesen más dolgok miatt. Aki okos, az leszarja az ilyen kavarómatyikat.

Mindenkinek akkor kell lezárnia a kapcsolatát, amikor ő ezt jónak látja.

Nem akkor, (és azért) amikor más direkt belekavar.

2021. nov. 12. 09:03
 35/40 anonim ***** válasza:

5. félként? Biztos? Ha 5. fél vagy, akkor neked is van vaj a füled mögött, magyarán neked is van közöd hozzá.

Ha nem, akkor csak egy kívülálló, aki tud a dologról. Nem mindegy.

10-es azért ne hasonlítgasd a szándékos közúti életveszélyeztetést ezzel.

Bár ha a 2 csaló fél valamelyik házastársa pszihopata és elmondja neki a kérdező úgy, hogy nem tudja, akkor ugyanúgy árt. Pl. amit 10-es írt, akkor lehetne cinkos aki néma, mert ugye elmondta neki, és látta is az esetet, na?

Szimplán a megcsalás, megcsalás, és nincs köze ahhoz amit te írtál.

Azért szégyen, hogy keveritek a nadrágot a szoknyával, vagy a szezont a fazonnal.

A helyzet és a körülmény közel sem ugyanaz. Ergo nem is lehet hasonlítgatni se.

A 10.es példája bűncselekmény. A megcsalás meg a házastárs esküjének a megszegése. Magyarán a hűséget fogadott neki esküjének a meghazudtolása. Azért ácsi.

2021. nov. 12. 10:39
 36/40 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy látszat boldogság?
2021. nov. 27. 08:32
 37/40 anonim ***** válasza:

Kívülállóként jobb kimaradni az ilyesmiből.

Nem tudhatod, hogy otthon a 4 fal közt mi zajlik.

Azért a megcsalásnál vannak figyelmeztető jelek, ha ezt a házastárs maga nem veszi észre,nem is akarja.

Nem a Te dolgod más házasságában békebírót játszani és ha az adott fél nem veszi észre, akkor hidd el, ki is magyaráznák neki.

Úgy mondom ezt mint megcsalt feleség, 1 alkalom volt, az elején éreztem, de figyeltem és a megfelelő időben, fogtam magam és költöztem.

A munkatársas szerelemre pedig no komment... Aki évekig csalja a másikat, ideig-óráig visszatalal a másikhoz, aztán kezdi elölről, de mar profin hogy ne lehessen észre venni.

2021. nov. 27. 08:53
 38/40 anonim ***** válasza:
6: Pont ez a "mi közöm hozzá" mentalitás eredményezi azt, hogy ha szemed láttára vernek a járdán agyon valakit, akkor is csak továbbsétálsz, mert "mi közöd hozzá". Elesik a nyugdíjas, átléped, mer' "mi közöd hozzá". Ez a nagyobb baj az országgal.
2021. nov. 27. 12:47
 39/40 anonim ***** válasza:
#38 azért a kettő nem ugyanaz. Más ha valaki testi épsége van veszélyben és ha talán (mert nem biztos) csalja a párja.
2021. nov. 27. 13:22
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezt akartam mondani, a kettő teljesen más.

Ha elesik valaki, felsegíted, ha vernek valakit, rendőrt hívsz.

Egy házasságba beleavatkozni merőben más és nem tudhatod, otthon mi zajlik és mi van a háttérben... Sajnos.

Felvilágosítást tartani egy olyan helyzetben, ahol nem tudod mindkét fél oldalát, kicsit problemasabb.

2021. nov. 27. 15:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!