Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire gyakori az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az, hogy a megcsalt felet a szülei bármiáron próbálják rávenni arra, hogy bocsásson meg a párjának?

Figyelt kérdés

ma 12:35
A kérdező szavazást indított:
Nagyon gyakori
Nem olyan gyakori
8 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha nekem ugrálna bele megnondanám neki, hogy vagy befogja vagy nem lát.
ma 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az en szuleim is gyökerek soha nem mellettem állnak ki
ma 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha idosebbek a szulok akkor ez jellemzo. Naluk meg fontos volt h a jazassag nem valaaal vegzodjon..
ma 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoribb mint hinnénk. Sok "gyerek" ilyenkor ismeri meg valójában a szüleit, sok meg is undorodik ilyenkor tőlük. Akár a hátralevő teljes életére. Jogosan.
ma 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon beteg, remélem nem gyakori.
ma 15:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Vannak, akik mindkét felet sajnálják.
ma 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!