Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Próbáljam rendezni a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljam rendezni a kapcsolatunkat a legjobb barátnőmmel?

Figyelt kérdés

tortenet lenyege hogy baratnom megtudta a legintimebb titkunkat ferjemmel amitol teljesen kiabrandult belolem, azt mondta ram sem ismer es nem tudja mar ki vagyok valojaban. Innentol tavolsagtarto lett velem, nem tudtuk tisztazni a dolgot.

Ö egy nagyon vallasos csaladan nott fel, a Károlira jart reformatus hittanoktato szakra, en ugyanott gazdalkodasra.

A viselkedese szamomra kepmutato mert en is megeriztem a titkat 3 eve, es nem itelkeztem. Lanybucsut tartottunk neki ami szamara tul jol sikerult , reszegen megcsalta a volegenyet de en nem iteltem el emiatt.

Nem tudom h a rossz hazassaga, irigyseg all- e a viselkedese mogott, vagy tenyleg ilyen kepmutato. Tudom jol hogy a ferje mar 1 eve nem er hozza...

A lenyeg most nem azon van h en mit tettem, nem oltem meg senkit, ez a dolog ram es a ferjemre tartozik csak.

Ti probalnatok kozeledi ezek utan felé? Adjak neki még 1 eselyt?

szept. 4. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a dolog rád és a férjedre tartozik, akkor miért mondtad el másnak?

Ne közeledj ezután!

szept. 4. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Két csalfa vitatkozik, melyikük a csalfább. Egészségetekre!
szept. 4. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Swingerek vagytok, vagy hasonlo?

Igazabol szerintem senkinek semmi koze hozza. Amig a hazassagod rendben van, addig nem is ertem, hogy miert szol bele? Mas lenne, ha pl. a ferjed agyba fobe verne, te meg turned. Nos ilyen esetben en sem lennek toletek elajulva.

Szerintem is irigy lehet, mert neki zatonyra futott a hazassaga, valni pedig tuti halalos bun, igy hat nem maradt neki mas, mint hogy mas hazassagat biralja.

En annyit irnek neki, hogy mit van ugy felhaborodva, te sem ujjongtal, amikor megcsalta a volegenyet, nem itelted el. Ha ez miatt vege a baratsagotoknak, akkor vege. Ne eroltesd, mert itt tobb mindenrol van szo. Valoszinuleg mar egy ideje frusztralja, hogy neked nincsenek hazassagbeli problemaid, legalabbis nem olyan szinten mint naluk, igy kapott az alkalmon. Most te vagy a rossz, holott o csak irigy, es ezt probalja leplezni.

szept. 4. 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:

igen hasonló, nem swinger, inkább "hotwife" ha tudod mi az?

Én is így látom ahogy leírtad, sajnos a féltékenység és irigység nagyon jellemző a magyarokra, és főleg egy elhanyagolt nőre. Azt hiszem ezen úgysen tudunk már túljutni és meg fog szakadni vele a kapcsolat.

szept. 4. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
attól függ kedveled, szereted e még. ha igen akkor természetes, hogy igen. ha meg nem akkor igazából mindegy. de ha kicsit kedveled màr csak akkor meg tarts egy kényelmes a koràbbinàl nagyobb tàvot. nem kell megszakítani, de a régibe se visszamenni
szept. 4. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Engedd el. Az o hatterevel, ezen sosem fogja tultenni magat, mindig lesz neki valamilyen szuros megjegyzese!

En is vallasos vagyok (nem vagyok fanatikus, de hiszek Istenben), de ez semmilyen formaban nem befolyasolja a kornyezetemet, mert a hitemet nem arra hasznalom, hogy masok felett itelkezzek. Engem nem is erdekel masok intim elete, csak a sajatom.

Ha a legjobb baratnom ilyesmit osztana meg velem, akkor szerintem meg szorosabba valna a baratsagunk, mert ertekelnem, hogy ennyire megbizik bennem.

Egy kicsit tavolabbi baratnom (meg az egyetemen) meselte, hogy Swingerezni akarnak a volegenyevel. O errol eleg szabadon beszelt. Mindig tudtam, hogy bevalalos, ahogy a parja is (tehat nem lepett meg). Oket ez vonzotta, en meg ugy voltam vele, hogy egeszsegetekre. Ha nekik jo, akkor ki vagyok en, hogy beleugassak?

Amugy szerintem az is frusztralhatja, hogy a ferje keruli az egyuttleteket, es hat minden embernek vannak szuksegletei. Lehet titkon ezert is irigy..

szept. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!