Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyunk 4 éve.Most vettem észre,hogy még 2022-ben egy nőt lefotózott hátulról a strandon, amig én fürödtem.Ezt más hogy értékelné? Mert nekem eszembe nem jutna másik férfit fotózgatni. Vagy ez belefér egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
ma 15:05
1/11 anonim válasza:
Hogyan viselkednek veled a kapcsolatban az a nagy kérdés inkább szerintem. Mert ha jóformán cseszik rád akkor szakítani kéne.
3/11 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de nehogy már egy majd’ 3 éves képen lovagolj ahol egy random nőt lefotózott. És ezt nőként mondom. Hidd el, csinálnak annyi mocskot a férfiak, ez semmi. Engedd el.
4/11 anonim válasza:
Én férfiként csináltam már ilyet. Ott ült mellettünk egy nő, rohadt jól nézett ki, spontán fel is állt rá. Lefênyképeztem, aztán elmentem és kivertem rá. Azóta is együtt vagyunk, meg minden, de hát na.
5/11 anonim válasza:
Két év után ez hogyan derült ki? Egyébként rosszul esne és megkérdezném, miért tette.
6/11 A kérdező kommentje:
De ő velem van azóta is
Vagy neked is ott volt a barátnőd?
ma 16:08
7/11 anonim válasza:
Igen. Ugyan az a sztori. Gondolom felizgult a barátod. Szar ügy, de azért nem kell bele többet látni.
8/11 anonim válasza:
Hagynám a francba ha ő idegen nőket fényképezget. Vigyázz csak egy képet mentett le, volt ott több is...
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem ez fura, mert ha szeretek vkit.akkor a legjobb pasi lehetne ott, még csak észre sem venném.
Még ha nem állna ott mellettem abarátom, akkor sem.
ma 16:23
10/11 anonim válasza:
Furcsa amikor megválaszoltad a kérdést? Már régóta nem szerelmes beléd (ha egyáltalán valaha volt az) és nem is kíván (igazán), csak van veled mert más nem jön. Amint lesz megcsal, elhagy úgyhogy dobd ki te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!