Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy komoly kapcsolatba, hogy a barátom a szemem láttára flörtöl más nőkkel?
Bárhol, ahol kicsit csinosabb nővel találkozunk, de tényleg bárhol (étterem, butik, hivatal, stb) előjön belőle a macsó. Flörtöl, bókol, komolyan, még a hangszíne is megváltozik, ha ezekkel a nőkkel beszélget. Múltkor összefutottunk egyik kolléganőjével, tetőtől talpig végigmérte, majd vigyorogva köszönt neki, szóval valószínű munkahelyén is ezt csinálja. Ha felhozom neki, csak forgatja a szemét, hogy ő csak hülyéskedik, és mikor megismertem, akkor is tudtam, hogy ő ilyen. Ami igaz, de akkor azért előttem visszafogta magát, most már tekintettel sincs rám. Egyébként 5 éve vagyunk együtt.
Szerintetek ez normális? Belefér egy kapcsolatba? De mi a garancia rá, ha flörtöl, nem is csal meg?
Hát, ismerek olyan férfit, aki minden nőnek bókol, és udvarol, de csak hülyéskedik tényleg, és nem csinál semmit. Viszont volt már ebből baj, mert a feleségének az egyik ismerőse erről az oldaláról nem ismerte, és amikor egy lagziban elkezdte a szokásos udvarlást, akkor kiakadt, és jelenetet csinált, hogy hogy merészel így viselkedni a felesége jelenlétében.
Szóval ha téged zavar, akkor ezt mondd el neki. Szerintem a legtöbb nő megalázónak érzi, hogy másoknak is udvarol a párja a jelenlétében. Ez olyan, mintha téged semmibe venne, csak egy numera lennél a sokból. A környezet is így látja ezt, hogy olyan nő vagy, akit meg lehet csalni, meg is csalnak, nincs tartásod stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!