Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy komoly kapcsolatba, hogy a barátom a szemem láttára flörtöl más nőkkel?
Bárhol, ahol kicsit csinosabb nővel találkozunk, de tényleg bárhol (étterem, butik, hivatal, stb) előjön belőle a macsó. Flörtöl, bókol, komolyan, még a hangszíne is megváltozik, ha ezekkel a nőkkel beszélget. Múltkor összefutottunk egyik kolléganőjével, tetőtől talpig végigmérte, majd vigyorogva köszönt neki, szóval valószínű munkahelyén is ezt csinálja. Ha felhozom neki, csak forgatja a szemét, hogy ő csak hülyéskedik, és mikor megismertem, akkor is tudtam, hogy ő ilyen. Ami igaz, de akkor azért előttem visszafogta magát, most már tekintettel sincs rám. Egyébként 5 éve vagyunk együtt.
Szerintetek ez normális? Belefér egy kapcsolatba? De mi a garancia rá, ha flörtöl, nem is csal meg?
A tapasztalat azt mondatja velem, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Ha valaki előtted mert flörtölni másokkal, akkor nincs semmi hátsó szándéka. A megcsalók sunyin csinálják, ha valakitől akarna valamit, azt kerülné a jelenlétedben.
Eszembe jutott egy baráti pár. A férj mindenkivel flörtölgetett, a felesége szeme láttára. De nem ő volt az, aki megcsalta a párját, hanem a feleség...
21# Vajon miért, nyilván mert a férje totálisan leszarta az igényeit.
Engem nem érdekelne, hogy nem akar megcsalni a párom, nem a megcsalás az egyetlen bűn egy kapcsolatban, hogy azon kívül semmi ne zavarjon. Egyáltalán nem is foglalkoztatna, miért flörtöl más nőkkel, ne csinálja és kész.
# 22: Erről szó sincs, mindenben lesik egymás kívánságát. Egyszerűen csak a nő felöntött a garatra, és kettesben maradt egy férfival, egymásba gabalyodtak.
Amúgy azóta is együtt van a pár, nem lett belőle szakítás.
Attól függ neked belefér-e?
Mert a tényállás szerint neki igen. Ha neked is akkor besenyőpistabácsisan: háá hol itt a próbléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!