Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belefér egy komoly kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér egy komoly kapcsolatba, hogy a barátom a szemem láttára flörtöl más nőkkel?

Figyelt kérdés

Bárhol, ahol kicsit csinosabb nővel találkozunk, de tényleg bárhol (étterem, butik, hivatal, stb) előjön belőle a macsó. Flörtöl, bókol, komolyan, még a hangszíne is megváltozik, ha ezekkel a nőkkel beszélget. Múltkor összefutottunk egyik kolléganőjével, tetőtől talpig végigmérte, majd vigyorogva köszönt neki, szóval valószínű munkahelyén is ezt csinálja. Ha felhozom neki, csak forgatja a szemét, hogy ő csak hülyéskedik, és mikor megismertem, akkor is tudtam, hogy ő ilyen. Ami igaz, de akkor azért előttem visszafogta magát, most már tekintettel sincs rám. Egyébként 5 éve vagyunk együtt.

Szerintetek ez normális? Belefér egy kapcsolatba? De mi a garancia rá, ha flörtöl, nem is csal meg?

2016. okt. 7. 15:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
87%

A tapasztalat azt mondatja velem, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Ha valaki előtted mert flörtölni másokkal, akkor nincs semmi hátsó szándéka. A megcsalók sunyin csinálják, ha valakitől akarna valamit, azt kerülné a jelenlétedben.

Eszembe jutott egy baráti pár. A férj mindenkivel flörtölgetett, a felesége szeme láttára. De nem ő volt az, aki megcsalta a párját, hanem a feleség...

2016. okt. 7. 19:45
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

21# Vajon miért, nyilván mert a férje totálisan leszarta az igényeit.

Engem nem érdekelne, hogy nem akar megcsalni a párom, nem a megcsalás az egyetlen bűn egy kapcsolatban, hogy azon kívül semmi ne zavarjon. Egyáltalán nem is foglalkoztatna, miért flörtöl más nőkkel, ne csinálja és kész.

2016. okt. 7. 20:21
 23/39 Titusztitusz ***** válasza:
Ilyen szituk esetén garancia nincs semmire sem,viszont HA NEM BÍZOL MEG A BARÁTODBAN, akkor felesleges dolog együtt maradnod vele...Egy jó párkapcsolat egyik legfontosabb alapja a bizalom...És ha ez az esetedben NINCS MEG,akkor felesleges dolog azon rágódnod,hogy "megcsal-e,avagy sem"...Mivel értelmetlen,és jövőtlen az egész kapcsolatotok...
2016. okt. 7. 20:29
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

# 22: Erről szó sincs, mindenben lesik egymás kívánságát. Egyszerűen csak a nő felöntött a garatra, és kettesben maradt egy férfival, egymásba gabalyodtak.

Amúgy azóta is együtt van a pár, nem lett belőle szakítás.

2016. okt. 7. 20:33
 25/39 anonim ***** válasza:

Attól függ neked belefér-e?

Mert a tényállás szerint neki igen. Ha neked is akkor besenyőpistabácsisan: háá hol itt a próbléma?

2016. okt. 7. 21:26
 26/39 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb baj, hogy kinézem belőle, hogy megcsal, vagy meg fog csalni idővel. Saját bevallása szerint eddig az összes barátnőjét megcsalta, én vagyok az egyedüli, akit nem akar. De kérdem én: meddig tart ki az elhatározás, ha lassan kezd elmúlni a szerelem? Mármint részéről, én még mindig olyan szerelmes vagyok, mint az első nap, de benne már nem vagyok olyan biztos. Nem tudom, lehet igazatok van! Én vagyok túl féltékeny és bizalmatlan.
2016. okt. 7. 23:40
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
És, ha megcsal? Mi van akkor? Kefél egy jót! Csak szerelembe ne essen, maradjon veled, és dugjon téged is rendesen! ;)
2016. okt. 8. 00:39
 28/39 mikeXxX ***** válasza:
100%
Tudod amikor ezeket a történeteket olvasom akkor rájövök tényleg lehet igaza van itt a sok nő gyűlölőnek hogy bunkó kretén emberekkel kezdenek ki a nők . Én fordítva egy ilyen nőre 5 percet nem pazarolnék nem hogy 5 évet ! 37f
2016. okt. 8. 00:54
 29/39 anonim ***** válasza:
Csak sajnálni tudom azokat az embereket akiknek mások POZITÍV véleményétől függ az önbizalma. Ne legyenek már álszentek azok akik szerint ez "normális", le merném fogadni hogyha a párjuk csinálná ugyanezt egyből megváltozna a véleményük. Kicsit sem feltünő hogy az ilyen emberek mindig olyan párt választanak maguknak aki ilyen téren pont az ellentetjük.
2016. okt. 8. 10:41
 30/39 anonim ***** válasza:
A férfi biológiailag nem a monogám kapcsolatra van beprogramozva. Ezt kellene a nőknek elfogadniuk, megérteniük.
2016. okt. 8. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!