Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belefér egy komoly kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér egy komoly kapcsolatba, hogy a barátom a szemem láttára flörtöl más nőkkel?

Figyelt kérdés

Bárhol, ahol kicsit csinosabb nővel találkozunk, de tényleg bárhol (étterem, butik, hivatal, stb) előjön belőle a macsó. Flörtöl, bókol, komolyan, még a hangszíne is megváltozik, ha ezekkel a nőkkel beszélget. Múltkor összefutottunk egyik kolléganőjével, tetőtől talpig végigmérte, majd vigyorogva köszönt neki, szóval valószínű munkahelyén is ezt csinálja. Ha felhozom neki, csak forgatja a szemét, hogy ő csak hülyéskedik, és mikor megismertem, akkor is tudtam, hogy ő ilyen. Ami igaz, de akkor azért előttem visszafogta magát, most már tekintettel sincs rám. Egyébként 5 éve vagyunk együtt.

Szerintetek ez normális? Belefér egy kapcsolatba? De mi a garancia rá, ha flörtöl, nem is csal meg?

2016. okt. 7. 15:55
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
24%
Amelyik pasi nem szereti a nőket, nem nézi meg őket, az egy nyomi lehet az ágyban. Megadsz te mindent a párodnak, amit szeretne?
2016. okt. 8. 13:19
 32/39 anonim ***** válasza:

Ez a 49%-os akkora egy kretén!

Néhány állat is monogám és egy életre választ párt! Pont az EMBER lenne kivétel?? Az ember aki elvileg nem állat??

2016. okt. 8. 13:20
 33/39 anonim ***** válasza:
Persze, egy életre választ párt magának. És hűséget fogad, nem vakságot. A flörtölgetés még nem megcsalás.
2016. okt. 8. 14:17
 34/39 anonim ***** válasza:

A megcsalas egyenfuggo, nincs egy egyseges definicioja. Van akiknel a szex se megcsalas mert nyitott kapcsolatban elnek, hanem naluk csak erzelmi megcsalas van. Nalam a flort is megcsalas. A parom abszolut monogam ferfi, nem flortol mellettem massal, sosem csalta meg egy baratnojet se es sosem azert lett vege a kapcsolatainak elottem mert eppen ratort a vagy masok irant... Es nem nyomi az agyban :D Sok novel volt elottem de sosem parhuzamosan tobbel es kozos ismerostol tudom, nem csak o kamuzta, hogy mindenkivel tisztelettel bant, ahogyan velem is.

Szoval ne jojjon senki olyannal nekem, hogy a ferfiaknak van alapja undorito allat modon viselkedni, amig akar csak keves is, de vannak normalis ferfiak. En ilyennel ossze nem allnek soha.

2016. okt. 9. 00:35
 35/39 anonim ***** válasza:
25%

Én úgy gondolom, hogy ha más nők néha benne vannak velem egy kis kacérkodásban, azzal tudatja velem a világ, hogy nem váltam a párkapcsolatomnak köszönhetően egy unalmas emberré. Ez azt is mutatja, hogy a barátnőmnek még igenis van oka szeretni, tehát a kapcsolatunkban magabiztos tudok maradni... egyfajta önigazolás a flört. Szerintem ha előtted csinálja, az se olyan nagy gáz, mert látod. Talán flörtölj te is egy férfival a jelenlétében. Ez egy játék...

Én ezt a begyöpösödött világot annyira nem tudom elfogadni egyébként! Ne nézz rá másra, ne is szólj hozzá máshoz, ne beszélj vele a FB-on, ne nézd meg a FB-on, mikor ma az egész világ erről szól: leselkedni és megmutatni dolgokat. A kíváncsiság vitte előre az emberiséget, a "ne tedd" pedig csak a dominancia kifejezése, a párkapcsolat akkor harmonikus, ha 50-50 körül mozog a dominancia, nem akkor, ha 80-20 az egyik fél részére...

2016. okt. 9. 07:56
 36/39 anonim ***** válasza:

33#

Nézze meg DISZKRÉTEN! Tehát a párja ne vegye észre. Nem várom el én se, hogy legyen vak a kapcsolatunkban!

De könyörgöm! Ne előttem flörtöljön már! Qurva megalázó lenne ez rám nézve.

2016. okt. 9. 08:17
 37/39 anonim ***** válasza:
Ne azt nézd, mit néz a másik! Foglalkozz önmagaddal! A féltékenység, az önbizalomhiány jele.
2016. okt. 9. 08:46
 38/39 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy most három év eltelte után válaszolok. Hölgyeim! Szerintem így utólag válaszolva kettőn áll a vásár csak azt ne mondjátok már, hogy ti soha, de soha nem szoktatok a partneretek jelenlétében is flörtölgetni!. Na jó kinek nem inge, az nem veszi magára, de szerintem ez fordított helyzetben is ép ugyanolyan megalázó lenne, mint egyébként is ('kapna egy büdös nagy pofont'), meg ('gyűlölöm az ilyen férfiakat') nem kell ezt, mert ennek semmi értelme mármint mert említettem kettőn áll a vásár tehát 50-50% szerintem mindkét fél javára, úgyhogy ebben az esetben senkinek nincs joga ítélkezni, vagy pálcát törni a másik felett, és ez azoknak szól, akik rendszeresen ezt teszik akinek nem inge, ezt sem veszi magára ennyi és én csak a véleményemet mondtam el ezzel kapcsolatban.

Kérdező:! Neked pedig utólag erre azt tudom csak mondani, hogy csináld te is ugyanezt vele azt nem kell ezen ennyit problémázni, mert attól nem fog ez a helyzet változni na mindegy bizonyára azóta már más irányt vett az életed.

/ff/.

2019. jún. 30. 13:24
 39/39 anonim ***** válasza:

Bocs előző voltam:!, Csak azért ehhez is utólag hozzátennék egy két szót ('nalam a flort is megcsalas. A parom abszolut monogam ferfi, nem flortol mellettem massal, sosem csalta meg egy baratnojet se es sosem azert lett vege a kapcsolatainak elottem mert eppen ratort a vagy masok irant... Es nem nyomi az agyban :D Sok novel volt elottem de sosem parhuzamosan tobbel es kozos ismerostol tudom, nem csak o kamuzta, hogy mindenkivel tisztelettel bant, ahogyan velem is.

Szoval ne jojjon senki olyannal nekem, hogy a ferfiaknak van alapja undorito allat modon viselkedni, amig akar csak keves is, de vannak normalis ferfiak. En ilyennel ossze nem allnek soha'). Na most nekem erre a válaszom, vagy inkább kérdésem: Honnan tudod, hogy előtted nem csalta meg más barátnőjét? Szerintem ehhez már neked semmi közöd az már egy múlt, és ami ott megtörtént akár egy számodra nem tetsző dolog azon te már nem tudsz változtatni. Tudod te is annyi tiszteletet fogsz ezután is kapni, amennyit megérdemelsz, és aki nyomi szerintem az is aki ezt mondja a másikról. Viszont te se gyere azzal igy utólag írva a választ, hogy az a férfi aki ezt csinálja az egy bunkó állat, én ezt átköltöm más személyiség, más egyéniség más kultúra szerint nevelkedett ennyi. Na de hidd el bele fogsz mégy olyanokba is akadni, akik számára meg a te erkölcsi értékrended nem elfogadható.

2019. jún. 30. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!