Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy komoly kapcsolatba, hogy a barátom a szemem
láttára flörtöl más nőkkel?
Figyelt kérdés
Bárhol, ahol kicsit csinosabb nővel találkozunk, de tényleg bárhol (étterem, butik, hivatal, stb) előjön belőle a macsó. Flörtöl, bókol, komolyan, még a hangszíne is megváltozik, ha ezekkel a nőkkel beszélget. Múltkor összefutottunk egyik kolléganőjével, tetőtől talpig végigmérte, majd vigyorogva köszönt neki, szóval valószínű munkahelyén is ezt csinálja. Ha felhozom neki, csak forgatja a szemét, hogy ő csak hülyéskedik, és mikor megismertem, akkor is tudtam, hogy ő ilyen. Ami igaz, de akkor azért előttem visszafogta magát, most már tekintettel sincs rám. Egyébként 5 éve vagyunk együtt.
Szerintetek ez normális? Belefér egy kapcsolatba? De mi a garancia rá, ha flörtöl, nem is csal meg?
Szerintem a viselkedése teljesen rendben van, maximum nem illesz hozzá, gondolom, te vagy a behódoló fél a kapcsolatban. Vagy fogadd el, hogy ilyen, hiszen ennek tudatában jöttél vele össze, vagy keress hozzád jobban illő személyt. Én is szeretek flörtölni és imádom, ha pozitív visszajelzést kapok a nőktől, de ettől függetlenül nem csalom meg a kedvesemet, ergo ez csak az egomat táplálja, férfinak érzem magamat tőle.
2016. okt. 7. 16:16
12/39 A kérdező kommentje:
Az változott, hogy egyre nyíltabban és gyakrabban csinálja. Attól tartok kezd megunni, és már nem is érdekli, hogy én is látom mit művel. Mintha engem már biztosra venne, szóval most már szabad a pálya.
2016. okt. 7. 16:21
13/39 Szergej55 válasza:
Téged ennyire hülyére tudott venni ez a fazon?
2016. okt. 7. 16:22
14/39 anonim válasza:
Én is szoktam a párom szeme láttára más pasikkal flörtölni. Imádom a pozitív visszajelzést.
Nőnek érzem magam ettől.
2016. okt. 7. 16:27
15/39 anonim válasza:
Szakits,tudom könnyű irni,és megtenni nehéz.Nállam ez nem férne bele,ezt nem nézném.Mit bámul mást?hisz ott vagy neki te,ahogy látom rád egy csepp tekintettel nincs,szeret téged igazán?jól gondold át a dolgokat,jól van oké,minden férfi rápillant a nőkre ha kapcsolatban vannak akkor is de azért már túlzás hogy a barátnönk elött bámulunk mást flörtölgetünk,gyűlölöm az ilyen férfiakat.
2016. okt. 7. 16:31
16/39 A kérdező kommentje:
De másrészt amikor kettesben vagyunk, akkor meg olyan kedves és figyelmes tud lenni, mindig mondogatja, hogy még soha nem szeretett úgy senkit, mint engem, meg hogy én vagyok a legjobb nő a világon. Nem hiszem, hogy eddig velem maradt volna, ha nem szeretne.
2016. okt. 7. 16:39
17/39 anonim válasza:
Hogyne maradt volna veled. A férfiak hajlamosak együtt maradni bárkivel, főleg, ha az illető egy balek aki akármit eltűr neki.
2016. okt. 7. 16:41
18/39 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy flörtöl, hanem hogy a jelenlétedben csinálja. Teljesen elhiszem, hogy ő ettől még nem csal meg és téged szeret, de ne csináljon már valaki olyat a párja mellett, ami egyrészt sérti a párját, másrészt megalázó. Márpedig engem zavarna és kicsit meg is alázna, ha a barátom, férjem nekiállna csapni a szelet más nőknek. Kellemetlen a másik nőnek is, nekem is.
2016. okt. 7. 16:48
19/39 anonim válasza:
Én adnék neki egy büdös nagy pofont aztán otthagynám
2016. okt. 7. 16:55
20/39 anonim válasza:
Ettől érzi férfinak magát. Én ezért nem szakítanék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!