Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Együtt vagyunk 4 éve.Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt vagyunk 4 éve.Most vettem észre,hogy még 2022-ben egy nőt lefotózott hátulról a strandon, amig én fürödtem.Ezt más hogy értékelné? Mert nekem eszembe nem jutna másik férfit fotózgatni. Vagy ez belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
ma 15:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Lehet én vagyok túl edzett, de engem csaltak már meg, használtak ki, kamuztak, sorolhatnám még. Volt olyan férfi aki meg is ütött.

Nyilván nem szép dolog tőle és hogy erre rájöttél, de szakítani azért túlzás. Viszont bármi is volt, azóta eltelt 2 év. Fölösleges azon ringatózni hogy akkor hogyan szerethetett Téged, az a lényeg most hogyan áll hozzád. De azért jegyezd meg hogy ezt megtette. Bocsásd meg de ne felejtsd el.

ma 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok egy féltékeny típus, de mekkora suttyó parasztnak kell lenni ahhoz, hogy a párod mellett más nőket fotózgass?...Tényleg van, aki szerint ez normális?
ma 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!