Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
888Ádám888 kérdése:
Szerintetek helyes, ha 5. félként elárulom a hűtlenséget?
Figyelt kérdés
Van egy szerető pár. A szerető pár nő és férfi tagjának is van házastársa, de ők nyilván nem tudnak a dologról. Szerintetek melyik a helyes?
1: Elmondom 5. félként a házastársaknak, hogy a párjuk hűtlen hozzájuk.
2: Nem mondok semmit, és hagyom, hogy hazugságban éljenek tovább, a látszat boldogság megmarad.
Várom a véleményeket?
2021. nov. 9. 17:13
11/40 anonim válasza:
9
Nektek is a saját párkapcsolatotokkal mással baszás helyett. :)
12/40 anonim válasza:
Na hát igen, ebből látszik, hogy kik jönnek a "SEMMI KÖZÖD HOZZÁ ÚRISTEN ÖNKÉNTES RENDŐR!!4!" szöveggel. Akiknek összerándul az ánusza a gondolattól, hogy őket is beköpheti valaki. :D
13/40 anonim válasza:
Mennyi önjelölt erkölcscsősz van itt. Nem csaltam mèg meg senkit, de leszarom.p, ha más igen.
14/40 anonim válasza:
Nem csak elmondanám, rögtön meg is nyugtatnám, aztán segítenék neki kitalálni, hogy ahelyett, hogy rárontana a k.csögre, hogyan tudja módszeresen kisemmizni és kicsinálni, mire bejelenti a válást :)
15/40 anonim válasza:
10
Még jobb, legalább nem lesz kérdés a szakítás, mert lesittelnek. Annyira ostoba vagy, hogy a sarokig sem jutnál a menekülésben, szóval én őszintén örülnék neki.
16/40 anonim válasza:
Csatlakozom a 15-öshöz. Én is ezt tenném.
17/40 anonim válasza:
Minden megcsalást elmondtam eddig az illetékesnek, amiről csak tudtam. Vagy személyesen vagy kamu profilról, de letagadhatatlan bizonyítékokkal. Nem bántam meg.
18/40 anonim válasza:
A legjobb megfenyegetni a baszógépet, hogy elmondod. Akkor lesz egy ingyen csicskád is a buli mellé. Aztán úgyis elmondod, szóval tökmindegy. 😘
19/40 anonim válasza:
19-es nagyon beleéli magát. XD Remélhetőleg őt is felnyomja hamarosan valaki.
20/40 anonim válasza:
19-es, a bohóc tombol, a mesterlövész sosem
Te az eddig hozzászólásaid alapján az első vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!