Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem?
Meg lehet szólni nem érdekel, de az egyik munkatársammal szexuálisan vonzodunk egymáshoz. A gond az hogy ő nős és pedig férjnél. 5 éve együtt dolgozunk, ez mostanra lett erös vonzodás, nem nagyon tudunk mit kezdeni ezzel. Egyelőre nem történt semmi de szeretném ha történne. Nálunk belefér mert nyitottabb házasságban élek,megtehetem. Ő viszont nagyon visszafogja magát, pedig akar engem. Kezdeményezhezek én is? Vagy elküld a fenébe és többet együtt sem tudunk dolgozni emiatt?
Az erkölcscsőszök kiméljenek és a ribi vagyok beszólás sem szükséges!
Ne kezdeményezz.Pontosan tudja, hogy nem közömbös neked.
Ha ő is úgy akarja, ahogy te, lépni fog.
Ha nem lép, mindkettőtöknek az a jó, mert el fog múlni egy idő múlva.
Ha ő nem nyitott házasságban él, akkor neki nem szabadna megcsalni a kedves feleségét.
De ne aggódj, nem csak te vagy a ribi, a pasi is az, ha megteszi. 🥰
Voltam hasonló szituban, csak nekem nem volt senkim, neki felesége gyereke, akivel a válás szélén álltak már. Csak csók volt köztünk, többet elvből nem tettünk. Egyszer volt, hogy kocsiban összebújtunk én végre elkezdtem úgy hozzá érni ahogy egy nő egy férfihoz, de teljesen meg volt szeppenve. Tehát csak a szája volt nagy, amúgy Toporgott csak hónapokig, nem lépett, én pedig inkább kiléptem. Ő azóta is sóvárog utánam, és panaszkodik mindenkinek a feleségére. Az én részemről elmúlt a vonzalom.
Szóval számomra az a konklúzió, hogy ne lépj. Majd ő lép ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!