Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
888Ádám888 kérdése:
Szerintetek helyes, ha 5. félként elárulom a hűtlenséget?
Figyelt kérdés
Van egy szerető pár. A szerető pár nő és férfi tagjának is van házastársa, de ők nyilván nem tudnak a dologról. Szerintetek melyik a helyes?
1: Elmondom 5. félként a házastársaknak, hogy a párjuk hűtlen hozzájuk.
2: Nem mondok semmit, és hagyom, hogy hazugságban éljenek tovább, a látszat boldogság megmarad.
Várom a véleményeket?
2021. nov. 9. 17:13
21/40 anonim válasza:
19
Cicám, volt már egy agresszív nyomorult apám, nem egy kis farkinca fog megfélemlíteni és visszatartani attól, hogy a szabad akaratom szerint cselekedjek. Nem félek egy olyan embertől, aki még ahhoz is egy szánalmas gyáva féreg, hogy a saját feleségével őszinte legyen. Egy nagy nulla vagy, akit arrébb kell pöckölni, mint a mócsingos húst
22/40 anonim válasza:
Akkor miért nem mondod el?Nekem sokkal jobb lett volna,ha szólnak és nem tartanak talonban.Szarul esett volna,de hamarabb túlléptem volna rajta minthogy elnézem egy hülye gyökér szerelmi tusáját.Így meg elpazaroltam jó pár évet mire én jöttem rá,hogy megcsalnak.Rohadjon meg az összes f..aki ezt teszi,ja hozzáteszem utána meg kuncsorog a bocsánatért meg a vadászösztön duma.
23/40 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy ne follyál ebbe a bele a végén még te fogod húzni a rövidebbet. Nem a te kapcsolatod, nem a te problémád. Én értem, hogy segíteni akarsz, de könnyen ellened fordulhat mindenki (főleg ha összebeszélnek) mondván hogy pletykálsz és csak kavarod a sz*rt. Ez nagyjából olyan mint amikor leütöt a pasit aki a nőjét veri utána a rendőrségen mindketten ellened vallanak. Én megtanultam, hogy nem szabad más családi ügyeibe kapcsolataiba belefolyni, nagyon hálátlan tud lenni.
24/40 anonim válasza:
Ezer más módon verhetnek meg, erőszakolhatnak meg, rabolhatnak ki, ölhetnek meg emberek embereket. Qrvára nem érdekel, hogy egy nyomorult féreg, aki még szakítani sem elég tökös, mit gondol. Szerintem az utolsó dolog egy ilyen senkiházi csicska bosszújától félni. El kell mondani és kész. Úgyis csak vergődik az összes ilyen hulladék, mert azt hiszi, azzal megúszhatja a saját mocskát. Rengeteg embert buktattam le, kaptam cserébe szép kis levelezéseket, de ezzel véget is ért az erejük. Ennyit érnek.
25/40 anonim válasza:
Egy ismerosomrol tudtam, hogy csalja a párját. Szerelmes lett a munkatarsnojebe. Tartott pár évig. Aztán lecsengett a kémia. Érzelmileg is visszatalalt a feleségéhez. Boldogabbak mint valaha. Kár lett volna szetszedni őket.
26/40 anonim válasza:
Ezeket az erkölccsőszöket meg önkéntes rendőröket egyenesen felrúgnám hogy hogy van pfájuk hogy a fejükben egyáltalán megfordul az hogy ilyet csináljanak. Rendszerint ez a gondolkodásmód kizárólag nőkre jellemző. Undorodom az ilyenektől.
27/40 anonim válasza:
#27: Nekem az ilyenektől fordul fel a gyomrom. Nulla felelősségérzet, nulla szándék az egyenlőtlenségek kiküszöbölésére. Itt amúgy senki nem erkölcs csősz, aki beköpi a csaló felet, az a megcsalt érdekét nézi, nem a megcsalót bünteti. Én magasról leszarom, hogy ki kivel b.szik, de az árulást és a megalázást megvetem, és másnak sem kívánom. Ha kussolsz, az a megcsalónak kedvez és neki segítség. Te szeretsz szar alak lenni, hogy ilyeneket pártolsz?
28/40 anonim válasza:
25 és utána,hogy dolgoznak együtt?Benne van a pakliban,hogy nosztalgiából néha dugnak is.Az a szerencsétlen felesége meg nem tud semmit.
29/40 anonim válasza:
Csak úgy ne járjon mint a szomszéd. A nő csalta a férjét. Egy osszeszolakodas alkalmával a sogorno vagyis a nőnek a novere megmondta a férfinak, hogy milyen b.lf.sz. meg az orra előtt történő dolgokat sem veszi észre. Egy másik alkalommal egy másik rokon is mondta neki. Egyszer sem hitte el. Harag lett a "joakarokkal".
30/40 anonim válasza:
30 eleve düh volt bennük a harag nem jó tanácsadó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!