Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F
#105 Budapesten élek, 3 utcasarokra az egyik bevásárlóközponttól, ahol mozi is van. Ezenkívül a környéken több mozi és színház is van gyalog elérhető távolságban. Szóval nekem a shoppingoláshoz, mozihoz nem kell autó. Ennek ellenére fontosnak tartom, nekem is van, nem tudnám elképzelni nélküle az életemet. Nekem az autó egyenlő a szabadsággal, olyan biztonságot nyújt, amit sem a tömegközlekedéstől, sem egy kerékpártól nem kaphatok meg. Lehet lepontozni.
N
17Evesen szereztem a jogositvanyomat, es mar több,mint 10 eve napi szinten vezetek. Olyan alapvetö dolog, mint a telefon. Szamomra, Nökent nem elvaras, hogy legyen jogositvanya/autoja.... viszont ha mennenk közös programokra, vagy kirandulni, utazni akkor mindig En vezessek?
Az ismerkedesnel nyilvan nem ez alapjan fogom megitelni, de ha autoja nem is, jogositvanya jo lenne ha lenne a ferfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!