Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F
Lehet lepontozni, de az én szememben ha egy 25 év feletti férfinak nincs jogosítványa, az számomra olyan mint egy kisebb fogyatékosság.
25N
40-es.
Nincs azzal semmi gond ha valakinek nincs jogsija, azzal megpláne nem, ha belátja, hogy neki nem való a vezetés.
Rohadt sok idióta mászkál az utakon akiknek nem kellene.
Az viszont tény, hogy ismerkedésnél hátrány és a kérdés erre irányult.
Az utolsó bekezdésed meg nettó általánosítás.
Párom 36 éves, van jogsija, autója nincs ritkán vezet és az utóbbi 10 évben magára pattintott egy szép huszast.
Én 33 éves vagyok, sok-sok éve mindenhova autóval megyek, az edzőterembe is , nincs rajtam felesleg.
Lehet leszek pontozva ,de például nálam azért offos "redflag" ha a férfinak nincs, mert nekem van jogosítványom és autóm is.
Nem akarnák én lenni a sofőr mindig akárhova mennénk.Meg én fuvarozzam mindenhova.
Plusz volt egy ürge ,aki még el is várta volna,hogy én utazzak le hozzá kocsival az első randira kb 60 km -re a lakhelyemtől ,mert neki nincs jogsija. 🤣
45
Ha ennyire könnyű, akkor hatványozottan gáz, ha valakinek nincs.
Ajajj...
Van itt gond...
Néhányan elvárják, hogy a pasinak legyen jogsija, de még beszélni (írni) sem tudnak helyesen.
Én a mindenkori partneremtől inkább elvárom, hogy tudjon helyesen kommunikálni, semmint legyen jogsija.
Sok tévhit és manifeszt vonás párosul a jogsi mellé - és ez kissé pökhendivé teszi a nőket és a férfiakat.
Mi a helyzet, ha valakinek mondjuk elvi oknál fogva nincs?
Akkor az az ember ettől már kevesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!