Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a nők amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F

Figyelt kérdés
júl. 16. 06:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 anonim ***** válasza:
41%
Azt mindenképpen számításba kell venni, hogy aki bringával jár, csak bringás csajok között válogathat, ez azért leszűkíti a kört.
júl. 16. 11:38
 42/112 anonim ***** válasza:
48%

Lehet lepontozni, de az én szememben ha egy 25 év feletti férfinak nincs jogosítványa, az számomra olyan mint egy kisebb fogyatékosság.

25N

júl. 16. 12:10
 43/112 anonim ***** válasza:
41%

40-es.

Nincs azzal semmi gond ha valakinek nincs jogsija, azzal megpláne nem, ha belátja, hogy neki nem való a vezetés.

Rohadt sok idióta mászkál az utakon akiknek nem kellene.

Az viszont tény, hogy ismerkedésnél hátrány és a kérdés erre irányult.

Az utolsó bekezdésed meg nettó általánosítás.

Párom 36 éves, van jogsija, autója nincs ritkán vezet és az utóbbi 10 évben magára pattintott egy szép huszast.

Én 33 éves vagyok, sok-sok éve mindenhova autóval megyek, az edzőterembe is , nincs rajtam felesleg.

júl. 16. 12:10
 44/112 anonim ***** válasza:
62%

Lehet leszek pontozva ,de például nálam azért offos "redflag" ha a férfinak nincs, mert nekem van jogosítványom és autóm is.

Nem akarnák én lenni a sofőr mindig akárhova mennénk.Meg én fuvarozzam mindenhova.

Plusz volt egy ürge ,aki még el is várta volna,hogy én utazzak le hozzá kocsival az első randira kb 60 km -re a lakhelyemtől ,mert neki nincs jogsija. 🤣

júl. 16. 12:11
 45/112 anonim ***** válasza:
56%
Az a gáz, hogy itt annyira el van mindenki szállva a jogsijával, csak ha szigorúbb szabályozás lenne, akkor a 3/4- e megbukna vezetésből, mert sokan a jobb kéz szabályt sem ismerik. Vagy épp összekeverik a bal meg a jobb kezük, nem tudják felmérni rendesen a távolságot két autó között, félelmetes némelyik sofőr milyen szarul vezet, de sajnos ma már mindenkit átengednek, ami szomorú...
júl. 16. 12:56
 46/112 anonim ***** válasza:
53%

45

Ha ennyire könnyű, akkor hatványozottan gáz, ha valakinek nincs.

júl. 16. 12:56
 47/112 anonim ***** válasza:
82%
#46 nem azért nincs jogsija némelyik embernek, mert nem tudna átmenni, hanem azért, mert ismeri a határait, amit sokan nem... A fogyatékos ismerősöm is át engedték negyedszerre és halálos balesetet okozott...
júl. 16. 12:59
 48/112 anonim ***** válasza:
41%

Ajajj...

Van itt gond...

Néhányan elvárják, hogy a pasinak legyen jogsija, de még beszélni (írni) sem tudnak helyesen.

Én a mindenkori partneremtől inkább elvárom, hogy tudjon helyesen kommunikálni, semmint legyen jogsija.

Sok tévhit és manifeszt vonás párosul a jogsi mellé - és ez kissé pökhendivé teszi a nőket és a férfiakat.

júl. 16. 12:59
 49/112 anonim ***** válasza:
60%

Mi a helyzet, ha valakinek mondjuk elvi oknál fogva nincs?

Akkor az az ember ettől már kevesebb?

júl. 16. 13:01
 50/112 anonim ***** válasza:
64%
#49 Nem kevesebb, csak keressen magának olyan valakit, akinek szintén "elvei" vannak, és együtt döngethetik a mellüket, miközben bringával fellöknek engem a járdán.
júl. 16. 13:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!