Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a nők amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F

Figyelt kérdés
júl. 16. 06:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:
19%
Mert ciki. Ha kocsival mész a nőddel valahova ő lesz a sofőr?
júl. 16. 08:16
 12/112 anonim ***** válasza:
61%

"Mert ezt mutatja, hogy nincs kitartásod és pénzed megcsinálni egy jogsit."

Mintha csak ezen múlna.

Mivan ha valakinek nem lehet jogosítványa? Mondjuk betegség miatt, vagy egyszerűen csak alkalmatlan rá...

júl. 16. 08:31
 13/112 anonim ***** válasza:
19%

Azért mert a nők titkon: szerelőt, ATM automatát, és sofőrt keresnek...

Ez van.

38F incel

júl. 16. 08:33
 14/112 anonim ***** válasza:
60%
12: akkor a természetes szelekció áldozata lett. Nem lehet mindenkinek nője.
júl. 16. 08:36
 15/112 anonim ***** válasza:
50%
Lol ha egy nyamvadt jogsi megurására képtelen vagy, akkor minek akarsz nőt
júl. 16. 08:44
 16/112 anonim ***** válasza:
13%
Azért érthető hogyan vádárolsz be?
júl. 16. 08:51
 17/112 anonim ***** válasza:
64%

Én nem értem, hogy az emberek miért triggerelődnek be random idegenek elvárásai miatt... Különbözőek vagyunk, különböző igényekkel.

Nekem abszolút nem elvárás a jogsi. Én sem szereztem meg, és kettős mércének érezném, ha a pasitól viszont elvárnám. Ennek ellenére nem hányok vért és epét amiatt, hogy valaki számára meg ez fontos.

Én a diplomát és a szellemi munkavégzést várom el, mások meg ettől tudnak probléma nélkül eltekinteni. Ez ilyen, nem kénye ennyire belemászni egymás arcába ezek miatt.

Kérdező, ha te azt érzed, hogy egy tulajdonságod / az élethelyzetet egyik-másik aspektusa hátráltat az ismerkedésben, akkor érdemes lehet változtatni rajta.

júl. 16. 08:51
 18/112 anonim ***** válasza:
52%
Én nem ítélek el ezért senkit emberileg, de nekem nagyon férfiatlan lenne ha nem lenne az illetőnek jogsija. Alapból már szerintem ez manapság annyira alap, mit az írás-olvasás. Ha nincs autója az rendben van, de tudjon már beülni egy autóba és elmenni vele A-ból B-be, ha úgy adódik. Egyetlen esetben tudnám megérteni, ha korábban érte volna autóban valami trauma, akkor nyilván nem érdekelne és nem lenne érvényes amit most írtam.
júl. 16. 08:59
 19/112 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ezek a kérdések mindig olyan hihetetlennek tűnnek. Vagy el van túlozva vagy én vagyok UFO, de engem soha nem érdekelt, hogy van-e autója vagy jogosítványa annak, akivel ismerkedem. Az első kapcsolatom 12 évig tartott, sosem volt autónk, aztán volt egy 5 éves kapcsolatom, neki sem volt autója, de még jogsija sem. A jelenlegi párommal 8 éve vagyok együtt, neki van autója, de ha nem lenne, akkor is összejöttem volna vele, mert nem az autójába szerettem bele.
júl. 16. 09:09
 20/112 anonim ***** válasza:
67%
Az egyik szomszédunk egy 40 körüli nő, tavaly váltak el a férjével és van egy jól menő vállalkozása a nőnek, illetve egy szép nagy autója. A jelenlegi párjának nincs autója és a nő fuvarozza mindenhova. Ilyen is van.
júl. 16. 09:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!